AHŞAPTA SONA GELİNDİ

28.07.2017 - 09:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AHŞAPTA SONA GELİNDİ

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi'nin birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” projesi kapsamında 24.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu'nda sergilenecek eserler ortaya çıktı.. '24.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu tamamlandı. Bu akşam saat 19.00 ödül töreni yapılacak. ödül töreninin ardından yapılan heykeller  gezilecek. Farklı bir akşam geçirmek isteyenle önce sempozyumun ödül törenine katılsın ardından Yüzbaşılar sahilinde yapılacak olan kum futbolunu izleyebilir. Bu gece Değirmendere de hem sanat hem futbol var.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi'nin birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” projesi kapsamında 24.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu'nda sergilenecek eserler ortaya çıktı..

'24.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu tamamlandı. Bu akşam saat 19.00 ödül töreni yapılacak. ödül töreninin ardından yapılan heykeller  gezilecek. Farklı bir akşam geçirmek isteyenle önce sempozyumun ödül törenine katılsın ardından Yüzbaşılar sahilinde yapılacak olan kum futbolunu izleyebilir. Bu gece Değirmendere de hem sanat hem futbol var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.