LASTİK İŞ
ismail

AİLE KONAK, 23 NİSAN'a DAMGASINI VURDU

Sağlık 24.04.2018 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK, 23 NİSAN'a DAMGASINI VURDU

Gölcük Aile Konak Hastanesi, 23 Nisan Çocuk Bayramı festivali organizasyonu kapsamında İnterteks Uluslararası Fuar Alanı'nda kurduğu mini hastane standıyla fuara damgasını vurdu

Gölcük Aile Konak Hastanesi, 20 yıllık sağlık tecrübesiyle, ileri yönelik yatırımlarının yanı sıra, düzenlediği etkinliklerle de fark yaratmaya devam ediyor. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İnterteks Uluslararası Fuar Alanın'da  21-22-23 Nisan tarihlerinde düzenlenen çocuk festivaline, mini hastane konseptiyle katılarak, çocuklara hem doktorluğu sevdirip, hem de ameliyat deneyimi yaşatarak fuarın en çok talep gören standı oldu.  Ameliyat deneyimi yaşadılar  23 Nisan çocuk festivali kapsamında İnterkteks Uluslararası Fuar alanında kurulan mini hastanesiyle göz dolduran Gölcük Aile Konak Hastanesi, fuarın en yoğun katılım alan standlarından oldu. Çocukların ameliyathane ortamında, ameliyathane hemşiresi ve anestezi, teknisyeni gözetiminde öncelikli olarak formalarını giyerek, maske ve boneleriyle ameliyata nasıl hazırlanıldığını öğrenirken, maket üzerinde ameliyatın başından sonuna nasıl yapıldığına dair bilgiler edindiler. Aynı zamanda organları tanıma fırsatı bulurken, gerçek bir ameliyat deneyimi yaşayan çocuklar ameliyat bitimi katılım belgelerini aldılar.  Katılım çok yoğun oldu Gölcük Aile Konak Hastanesi olarak 21-22-23 Nisan tarihlerinde 3 gün boyunca hizmet veren mini hastane konsepti, ziyaretçilerden de hayli yoğun talep görürken, çocuklarının doktor olmasını isteyen anne-babalar hastane önünde yoğun kalabalık oluşturdular. Ameliyat deneyimini yaşayan çocuklarını standın bekleme salonundaki kameradan da izleyen aileler, çıkışta hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başvuru formuyla gruplar halinde içeriye alınan çocukların boy ve kilo ölçümleri yapılarak, etkinlik 3 gün boyunca devam etti.  Fotoğraf çekim alanları göz doldurdu Gölcük Aile Konak Hastanesi'nin 3 gün boyunca İnterteks Fuar alanında açık kalan mini hastane standında ameliyat deneyimi etkinliğinin yanı sıra, ambulans, hemşire ve doktordan oluşan fotoğraf çekim standları da çocuklar tarafından hayli ilgi gördü. Amabulans şoförü, hemşire ve doktor maketlerinde fotoğraf çekilen çocuklar 23 Nisan'ı Aile Konak Hastanesi standında coşkuyla ve doyasıya yaşadılar. 
Gölcük Aile Konak Hastanesi, 23 Nisan Çocuk Bayramı festivali organizasyonu kapsamında İnterteks Uluslararası Fuar Alanı'nda kurduğu mini hastane standıyla fuara damgasını vurdu

Gölcük Aile Konak Hastanesi, 20 yıllık sağlık tecrübesiyle, ileri yönelik yatırımlarının yanı sıra, düzenlediği etkinliklerle de fark yaratmaya devam ediyor. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İnterteks Uluslararası Fuar Alanın'da 
21-22-23 Nisan tarihlerinde düzenlenen çocuk festivaline, mini hastane konseptiyle katılarak, çocuklara hem doktorluğu sevdirip, hem de ameliyat deneyimi yaşatarak fuarın en çok talep gören standı oldu. 

Ameliyat deneyimi yaşadılar 
23 Nisan çocuk festivali kapsamında İnterkteks Uluslararası Fuar alanında kurulan mini hastanesiyle göz dolduran Gölcük Aile Konak Hastanesi, fuarın en yoğun katılım alan standlarından oldu. Çocukların ameliyathane ortamında, ameliyathane hemşiresi ve anestezi, teknisyeni gözetiminde öncelikli olarak formalarını giyerek, maske ve boneleriyle ameliyata nasıl hazırlanıldığını öğrenirken, maket üzerinde ameliyatın başından sonuna nasıl yapıldığına dair bilgiler edindiler. Aynı zamanda organları tanıma fırsatı bulurken, gerçek bir ameliyat deneyimi yaşayan çocuklar ameliyat bitimi katılım belgelerini aldılar. 

Katılım çok yoğun oldu
Gölcük Aile Konak Hastanesi olarak 21-22-23 Nisan tarihlerinde 3 gün boyunca hizmet veren mini hastane konsepti, ziyaretçilerden de hayli yoğun talep görürken, çocuklarının doktor olmasını isteyen anne-babalar hastane önünde yoğun kalabalık oluşturdular. Ameliyat deneyimini yaşayan çocuklarını standın bekleme salonundaki kameradan da izleyen aileler, çıkışta hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başvuru formuyla gruplar halinde içeriye alınan çocukların boy ve kilo ölçümleri yapılarak, etkinlik 3 gün boyunca devam etti. 

Fotoğraf çekim alanları göz doldurdu
Gölcük Aile Konak Hastanesi'nin 3 gün boyunca İnterteks Fuar alanında açık kalan mini hastane standında ameliyat deneyimi etkinliğinin yanı sıra, ambulans, hemşire ve doktordan oluşan fotoğraf çekim standları da çocuklar tarafından hayli ilgi gördü. Amabulans şoförü, hemşire ve doktor maketlerinde fotoğraf çekilen çocuklar 23 Nisan'ı Aile Konak Hastanesi standında coşkuyla ve doyasıya yaşadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.