AİLE KONAK 30 BİNİNCİ KARDİYOLOJİ HASTASINI KABUL ETTİ

Sağlık 21.12.2017 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK 30 BİNİNCİ KARDİYOLOJİ HASTASINI KABUL ETTİ

Gölcük Aile Konak Hastanesi , Kardiyoloji kliniğinde 30 bininci hastasını muayene ederek, yine bir farkındalığa imza attı

Gölcük Aile Konak Hastanesi,  sağlam temeller üzerine kurulu sağlık deneyimini bir kez daha kanıtlayarak, kardiyoloji bölümünde 30 bininci hastasını muayene etti.Yılların deneyimli  Kardiyoloji hekimi Uz. Dr. Aydın ÜNSAL, 30 bininci hastasını muayene etmenin haklı gururunu yaşadığını ifade ederek, uzun yıllardır sağlığa hizmet veren bir hekim olarak 30 bininci hastamızı ağırlamaktan büyük onur duyduğunu sözlerine ekledi. 30 bininci hastaya sürpriz Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji bölümü hekimi Uz. Dr. Aydın ÜNSAL’ın  30 bininci hastası olarak kayıtlara geçen Mücella KABATAŞ’a doktoru Aydın Ünsal çiçek takdim etti. Yapılan jest karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Mücella KABATAŞ, “30 bininci hasta olduğumu muayene sonrası öğrendim ve çiçeklerle karşılandım, hem şaşırdım hem de çok büyük moral oldu, Aile Konak Hastanesi ve doktorum Aydın Ünsal’ı kutluyorum, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Gölcük Aile Konak Hastanesi , Kardiyoloji kliniğinde 30 bininci hastasını muayene ederek, yine bir farkındalığa imza attı

Gölcük Aile Konak Hastanesi,  sağlam temeller üzerine kurulu sağlık deneyimini bir kez daha kanıtlayarak, kardiyoloji bölümünde 30 bininci hastasını muayene etti.Yılların deneyimli  Kardiyoloji hekimi Uz. Dr. Aydın ÜNSAL, 30 bininci hastasını muayene etmenin haklı gururunu yaşadığını ifade ederek, uzun yıllardır sağlığa hizmet veren bir hekim olarak 30 bininci hastamızı ağırlamaktan büyük onur duyduğunu sözlerine ekledi.

30 bininci hastaya sürpriz

Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji bölümü hekimi Uz. Dr. Aydın ÜNSAL’ın  30 bininci hastası olarak kayıtlara geçen Mücella KABATAŞ’a doktoru Aydın Ünsal çiçek takdim etti. Yapılan jest karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Mücella KABATAŞ, “30 bininci hasta olduğumu muayene sonrası öğrendim ve çiçeklerle karşılandım, hem şaşırdım hem de çok büyük moral oldu, Aile Konak Hastanesi ve doktorum Aydın Ünsal’ı kutluyorum, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.