LASTİK İŞ
ismail

AİLE KONAK'a YENİ GÖĞÜS HASTALIKLARI UZMANI BAŞLADI

Sağlık 31.03.2018 - 14:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK'a YENİ GÖĞÜS HASTALIKLARI UZMANI BAŞLADI

Sağlık sektöründe dördüncü yılını tamamlayan Gölcük Aile Konak Hastanesi, kadrosuna Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Dr. Engin BALCI’yı dahil ederek kadrosunu genişletti

Hekim kadrosunu her geçen gün genişleterek, sağlıkta büyüme çıtasını yükselten Aile Konak Hastanesi, kadrosuna  göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı  Dr. Engin BALCI’yı dahil etti. Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı  BALCI, astım ve KOAH tedavisinin yanı sıra, sigara bıraktırma, akciğer kanseri tanısı, mesleki astım, Pnömoni, Bronkoskopi uygulaması, solunum fonksiyon testleri uygulamalarıyla 24 yıldır sağlık alanında hizmet veriyor. Uz. Dr. Engin BALCI kimdir? 1970 doğumlu Engin BALCI, 1994 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 -2001 yıllarında Ankara GATA Göğüs Hastalıkları kliniğinde uzmanlığını yapan BALCI, uzmanlık sonrası 6 yıl Ankara Mevki Askeri Hastanesi, 2 yıl Etimesgut Hava Hastanesi’nde görev aldı. 5 yıl Balıkesir Askeri Hastanesi ve 2,5 yıl da Ağrı Askeri Hastanesi’nde uzman tabip ve sağlık kurulu sorumlu üyesi olarak çalıştı. Aile Konak Hastanesi hakkında Gölcük Ford Otosan Sapağı karşısında 2014 yılında hizmete açılan Aile Konak Hastanesi, 11 bin metrekare kapalı alanda, modern görünümü, seçkin hekim kadrosu, deneyimli perseoneli ve teknolojik yatırımlarıyla günden güne büyüyen A sınıfı bir hastanedir. 101 yatak kapasitesi ve yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra, Çocuk Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Mikro Cerrahi gibi birçok özellikli branşıyla Yalova’dan İzmit’e uzanan hasta portföyüyle 4 yıldır sağlıkta buluşma noktası felsefesiyle hizmetlerine devam etmektedir.
Sağlık sektöründe dördüncü yılını tamamlayan Gölcük Aile Konak Hastanesi, kadrosuna Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Dr. Engin BALCI’yı dahil ederek kadrosunu genişletti

Hekim kadrosunu her geçen gün genişleterek, sağlıkta büyüme çıtasını yükselten Aile Konak Hastanesi, kadrosuna  göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı  Dr. Engin BALCI’yı dahil etti. Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı  BALCI, astım ve KOAH tedavisinin yanı sıra, sigara bıraktırma, akciğer kanseri tanısı, mesleki astım, Pnömoni, Bronkoskopi uygulaması, solunum fonksiyon testleri uygulamalarıyla 24 yıldır sağlık alanında hizmet veriyor.

Uz. Dr. Engin BALCI kimdir?

1970 doğumlu Engin BALCI, 1994 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 -2001 yıllarında Ankara GATA Göğüs Hastalıkları kliniğinde uzmanlığını yapan BALCI, uzmanlık sonrası 6 yıl Ankara Mevki Askeri Hastanesi, 2 yıl Etimesgut Hava Hastanesi’nde görev aldı. 5 yıl Balıkesir Askeri Hastanesi ve 2,5 yıl da Ağrı Askeri Hastanesi’nde uzman tabip ve sağlık kurulu sorumlu üyesi olarak çalıştı.

Aile Konak Hastanesi hakkında

Gölcük Ford Otosan Sapağı karşısında 2014 yılında hizmete açılan Aile Konak Hastanesi, 11 bin metrekare kapalı alanda, modern görünümü, seçkin hekim kadrosu, deneyimli perseoneli ve teknolojik yatırımlarıyla günden güne büyüyen A sınıfı bir hastanedir. 101 yatak kapasitesi ve yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra, Çocuk Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Mikro Cerrahi gibi birçok özellikli branşıyla Yalova’dan İzmit’e uzanan hasta portföyüyle 4 yıldır sağlıkta buluşma noktası felsefesiyle hizmetlerine devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.