AİLE KONAK AİLE HEKİMLERİ VE İŞYERİ HEKİMLERİNİ AĞIRLADI!

Sağlık 03.03.2017 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK AİLE HEKİMLERİ VE İŞYERİ HEKİMLERİNİ AĞIRLADI!

Gölcük Aile Konak Hastanesi, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği yemek davetinde Kocaeli'de görev yapan aile hekimleri ve önde gelen fabrikaların işyeri hekimlerini Beytül Kebap Restaurant'ta ağırladı

Gölcük Aile Konak Hastanesi, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği yemek davetinde Kocaeli'de görev yapan aile hekimleri ve önde gelen fabrikaların işyeri hekimlerini  Beytül Kebap Restaurant'ta ağırladı Düzenlediği etkinlik ve seminerlerle gündemden düşmeyen Aile Konak Hastanesi, Kocaeli Aile hekimleri Derneği (KAHED) ile ortaklaşa düzenlediği  “Cilt Hastalıklarına yaklaşım” semineri ve akşam yemeği organizasyonunda Kocaeli'de görev yapan aile hekimleri ve önde gelen fabrikaların işyeri hekimleriyle buluştu. Aile Konak Hastanesi Cildiye uzmanı Uz. Dr. Yasemin YILDIRIM'ın “Birinci Basamak Cilt Hastalıklarına yaklaşım konulu semineriyle başlayan organziasyonda, aile hekimlerinin aile sağlığı merkezlerinde sıkça karşılaştıkları rahatsızlıklar ve tedavi yöntemleri konuşuldu. Seminer sonrası Cildiye uzmanı Uz. Dr. Yasemin YILDIRIM'a sorularını ileten hekimler akşam yemeğine geçtiler.  Katılım yüksekti Aile Konak Hastanesi ve Kocaeli Aile Hekimleri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği yemekte açılış konuşmasını yapan idari direktör Dr. Şahin TALUS, aile hekimleri ve işyeri hekimleriyle birarada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, organizasyona katılımarından dolayı herkese teşekkür etti. Kocaeli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Recep PEHLİVAN'ın konuşmasıyla devam eden organizasyonda, Bursa, Yalova, Düzce, Sakarya Aile Hekimleri Dernek başkanları da söz alarak memnuniyetlerini dile getirdiler.  Eski dostlar buluştu Aile Konak Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleşen seminer ve akşam yemeği organizasyonuna katılan davetliler arasında Kocaeli'nin önde gelen fabrikalarında görev yapan işyeri hekimleri de hazır bulundu.  Eski arkadaş ve dostların da biraraya gelerek sohbet etme imkanı bulduğu yemekte, müzik eşliğinde güzel saatler geçirildi.  Aile Konak  Hastanesi hekimleri ve katılım gösteren tüm hkimlerin  de tanışmasına vesile olan yemek organizasyonunda,  farklı meslek gruplarından farklı konularla düzenlenmeye devam edileceği mesajı verildi.
Gölcük Aile Konak Hastanesi, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği yemek davetinde Kocaeli'de görev yapan aile hekimleri ve önde gelen fabrikaların işyeri hekimlerini Beytül Kebap Restaurant'ta ağırladı

Gölcük Aile Konak Hastanesi, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği yemek davetinde Kocaeli'de görev yapan aile hekimleri ve önde gelen fabrikaların işyeri hekimlerini  Beytül Kebap Restaurant'ta ağırladı
Düzenlediği etkinlik ve seminerlerle gündemden düşmeyen Aile Konak Hastanesi, Kocaeli Aile hekimleri Derneği (KAHED) ile ortaklaşa düzenlediği  “Cilt Hastalıklarına yaklaşım” semineri ve akşam yemeği organizasyonunda Kocaeli'de görev yapan aile hekimleri ve önde gelen fabrikaların işyeri hekimleriyle buluştu. Aile Konak Hastanesi Cildiye uzmanı Uz. Dr. Yasemin YILDIRIM'ın “Birinci Basamak Cilt Hastalıklarına yaklaşım konulu semineriyle başlayan organziasyonda, aile hekimlerinin aile sağlığı merkezlerinde sıkça karşılaştıkları rahatsızlıklar ve tedavi yöntemleri konuşuldu. Seminer sonrası Cildiye uzmanı Uz. Dr. Yasemin YILDIRIM'a sorularını ileten hekimler akşam yemeğine geçtiler. 
Katılım yüksekti
Aile Konak Hastanesi ve Kocaeli Aile Hekimleri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği yemekte açılış konuşmasını yapan idari direktör Dr. Şahin TALUS, aile hekimleri ve işyeri hekimleriyle birarada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, organizasyona katılımarından dolayı herkese teşekkür etti. Kocaeli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Recep PEHLİVAN'ın konuşmasıyla devam eden organizasyonda, Bursa, Yalova, Düzce, Sakarya Aile Hekimleri Dernek başkanları da söz alarak memnuniyetlerini dile getirdiler. 
Eski dostlar buluştu
Aile Konak Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleşen seminer ve akşam yemeği organizasyonuna katılan davetliler arasında Kocaeli'nin önde gelen fabrikalarında görev yapan işyeri hekimleri de hazır bulundu.  Eski arkadaş ve dostların da biraraya gelerek sohbet etme imkanı bulduğu yemekte, müzik eşliğinde güzel saatler geçirildi.  Aile Konak  Hastanesi hekimleri ve katılım gösteren tüm hkimlerin  de tanışmasına vesile olan yemek organizasyonunda,  farklı meslek gruplarından farklı konularla düzenlenmeye devam edileceği mesajı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.