AİLE KONAK GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ !

Gölcük 13.08.2019 - 12:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ !

Gölcük’te faaliyet gösteren Özel Aile Konak Hastanesi, bayramlaşma geleneğine Kurban Bayramı’nda da devam ettirerek tüm çalışanlarıyla kutladı.

Özel Aile Konak Hastanesi, konusunda deneyimli hekimleri, kaliteli sağlık hizmeti sunmanın yanında düzenlediği etkinlik ve organizasyonlarla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Her yıl geleneksel bir şekilde hastanede tüm personelin katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı münasebetiyle personeli bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, Başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili ve hastane personelinin katımıyla gerçekleşen bayramlaşma programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bayramlaşma programından konuşma yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. M. Veysel Besnili; “Tüm çalışanlarımızın, hastanemizi tercih eden vatandaşlarımızın ve tüm ulusun bayramını kutlarım. Bayram sonrası giderek güçlenen hekim kadrosuyla, aramıza yeni katılacak hekimlerimizle kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi. Besnili’nin ardından söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, saygı ve sevgiyi en yoğun biçimde yaşamak adına bayramların bir fırsat olduğunun altını çizerek şöyle konuştu; “Yola çıktığımız ilk günden bu yana bir avuç çalışanla bayramlaşırken şimdi salon dolusu çalışanımızla bayramlaşıyoruz. Bu bizim için çok büyük bir gurur ve onur. Bu gururu bizlere yaşatan tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyor, herkesin bayramını kutluyorum” dedi.
Gölcük’te faaliyet gösteren Özel Aile Konak Hastanesi, bayramlaşma geleneğine Kurban Bayramı’nda da devam ettirerek tüm çalışanlarıyla kutladı.

Özel Aile Konak Hastanesi, konusunda deneyimli hekimleri, kaliteli sağlık hizmeti sunmanın yanında düzenlediği etkinlik ve organizasyonlarla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Her yıl geleneksel bir şekilde hastanede tüm personelin katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı münasebetiyle personeli bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, Başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili ve hastane personelinin katımıyla gerçekleşen bayramlaşma programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Bayramlaşma programından konuşma yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. M. Veysel Besnili; “Tüm çalışanlarımızın, hastanemizi tercih eden vatandaşlarımızın ve tüm ulusun bayramını kutlarım. Bayram sonrası giderek güçlenen hekim kadrosuyla, aramıza yeni katılacak hekimlerimizle kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Besnili’nin ardından söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, saygı ve sevgiyi en yoğun biçimde yaşamak adına bayramların bir fırsat olduğunun altını çizerek şöyle konuştu; “Yola çıktığımız ilk günden bu yana bir avuç çalışanla bayramlaşırken şimdi salon dolusu çalışanımızla bayramlaşıyoruz. Bu bizim için çok büyük bir gurur ve onur. Bu gururu bizlere yaşatan tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyor, herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.