LASTİK İŞ

AİLE KONAK SEMİNERLERİ HIZLA DEVAM EDİYOR

Sağlık 04.12.2017 - 16:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK SEMİNERLERİ HIZLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Aile Konak Hastanesi, bilgilendirme amaçlı farklı branşlardan verdiği seminerlerine, Vezirçiftliği Semt Konağı kursiyerleriyle devam etti

Gölcük Aile Konak Hastanesi, farklı branşlardan verdiği seminerlerine Başiskele Vezirçiftliği Semt Konağı’nda eğitim alan kursiyerlerle devam etti. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Emel BİLİCİ’nin anlatımıyla gerçekleşen seminere bayanlardan ilgi büyüktü. Vajinal akıntılar,  sebepleri gebelikten korunma yöntemleri ve genel kadın hastalıklarının konuşulduğu seminerde, Op. Dr. Emel BİLİCİ bayanların sorularını  cevaplandırdı.  Akıntılara dikkat! Vezirçiftliği Semt Konak’ın da düzenlenen seminerde konuşan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Emel BİLİCİ,  vajinit konusunda bilgilendirirken, vajinal hijyen konusunda sadece suyun yeterli olduğunu, sabun gibi kimyasal ürünlerin kullanılmaması gerektiği konusuna değindi. Vajinit akıntıların önemine dikkat çeken Bilici, rahatsız edici derecede kokulu ve koyu renkli akıntıların doktora gitme sebebi olduğundan bahsetti. Bayanların bu yöndeki sorularını değerlendiren Op. Dr. Emel BİLİCİ,  seminerin ikinci bölümünde hamilelikten korunma yöntemleri konusunda bilgilendirdi. Korunma yöntemleri çeşitli Aile Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Vezirçiftliği Semt Konağı’nda verdiği seminerin ikinci bölümünde hamilelikten korunma yöntemlerine değindi. Gebelik önleyici ilaçlar, kondom, kol altına uygulanan iğneler gibi birçok koruyucu yöntemin olduğundan bahseden Bilici, gebelik önleyici ilaçların düzenli olarak kullanılması gerektiğini, bırakıldığı an hamileliğin gerçekleşebileceğini belirtti. Seminer sonundan soru cevap şeklinde devam eden seminerde bayanlar, idrar kaçırma, normal doğum ve erken menopoz knularında merak ettiği soruları cevaplandırdı.  
Gölcük Aile Konak Hastanesi, bilgilendirme amaçlı farklı branşlardan verdiği seminerlerine, Vezirçiftliği Semt Konağı kursiyerleriyle devam etti

Gölcük Aile Konak Hastanesi, farklı branşlardan verdiği seminerlerine Başiskele Vezirçiftliği Semt Konağı’nda eğitim alan kursiyerlerle devam etti. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Emel BİLİCİ’nin anlatımıyla gerçekleşen seminere bayanlardan ilgi büyüktü. Vajinal akıntılar,  sebepleri gebelikten korunma yöntemleri ve genel kadın hastalıklarının konuşulduğu seminerde, Op. Dr. Emel BİLİCİ bayanların sorularını  cevaplandırdı. 

Akıntılara dikkat!

Vezirçiftliği Semt Konak’ın da düzenlenen seminerde konuşan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Emel BİLİCİ,  vajinit konusunda bilgilendirirken, vajinal hijyen konusunda sadece suyun yeterli olduğunu, sabun gibi kimyasal ürünlerin kullanılmaması gerektiği konusuna değindi. Vajinit akıntıların önemine dikkat çeken Bilici, rahatsız edici derecede kokulu ve koyu renkli akıntıların doktora gitme sebebi olduğundan bahsetti. Bayanların bu yöndeki sorularını değerlendiren Op. Dr. Emel BİLİCİ,  seminerin ikinci bölümünde hamilelikten korunma yöntemleri konusunda bilgilendirdi.

Korunma yöntemleri çeşitli

Aile Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Vezirçiftliği Semt Konağı’nda verdiği seminerin ikinci bölümünde hamilelikten korunma yöntemlerine değindi. Gebelik önleyici ilaçlar, kondom, kol altına uygulanan iğneler gibi birçok koruyucu yöntemin olduğundan bahseden Bilici, gebelik önleyici ilaçların düzenli olarak kullanılması gerektiğini, bırakıldığı an hamileliğin gerçekleşebileceğini belirtti. Seminer sonundan soru cevap şeklinde devam eden seminerde bayanlar, idrar kaçırma, normal doğum ve erken menopoz knularında merak ettiği soruları cevaplandırdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.