AİLE KONAK’tan COŞKULU BAYRAMLAŞMA

Gölcük 28.06.2017 - 09:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK’tan COŞKULU BAYRAMLAŞMA

Gölcük’te faaliyet gösteren Aile Konak Hastanesi, bayramlaşma geleneğini bu yılda devam ettirerek tüm çalışanlarıyla bayramı coşkuyla karşıladı

Gölcük Ford Otosan Sapağı karşısında hizmet veren Aile Konak Hastanesi, konusunda deneyimli hekimleri, kaliteli sağlık hizmeti sunmanın yanında düzenlediği etkinlik ve organizasyonlarla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Ramazan Ayı boyunca Başiskele, Değirmendere ve Karamürsel’de stand kurarak,  ziyaretçilere online randevu hizmeti sunan  Aile Konak, bayramlaşma geleneğini devam ettirerek tüm yönetim ve personelleriyle biraraya geldi.   AİLE GİBİYİZ Aile Konak Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programına İdari Direktör Dr. Şahin TALUS, Tıbbi Direktör (başhekim) Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ, tüm hekimler ve hastane çalışanları katıldı. Bayramlaşma da konuşma yapan İdari Direktör Dr. Şahin TALUS, “yola çıktığımız ilk günden bu yana bir avuş çalışanla bayramlaşırken şimdi salon dolusu çalışanımızla bayramlaşıyoruz. Bu bizim için çok büyük bir gurur ve onur. Bu gururu bizlere yaşatan tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.  Aile Konak Hastanesi’nin bayram sonrası hekim kadrosuna yeni hekimler katılacağı mjdesini vererek, bayram sonrası tam gaz çalışmaya, hastalarımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaç edindiğinin altını çizdi.   BAYRAM ERTESİ HİZMETE DEVAM Aile Konak Hastanesi’nin geleneksel olarak her bayram çalışanlarıyla bir araya gelerek kutladığı bayramlaşma programında söz alan Tıbbi Direktör Op. Dr. Veysel BESNİLİ, hastane olarak bayram coşkusunu bir Aile ortamında, tüm çalışanlarla birarada kutlamanın mutluluk verici olduğunu, bu vesileyle de tüm çalışanların, hastalarımızın ve tüm ulusun bayramını kutladıklarını söyledi. Bayram sonrası yeni hekim transferlerine değinen Tıbbi Direktör Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ, giderek güçlenen hekim kadrosuyla, aramıza yeni katılacak hekimlerimizle kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.  
Gölcük’te faaliyet gösteren Aile Konak Hastanesi, bayramlaşma geleneğini bu yılda devam ettirerek tüm çalışanlarıyla bayramı coşkuyla karşıladı

Gölcük Ford Otosan Sapağı karşısında hizmet veren Aile Konak Hastanesi, konusunda deneyimli hekimleri, kaliteli sağlık hizmeti sunmanın yanında düzenlediği etkinlik ve organizasyonlarla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Ramazan Ayı boyunca Başiskele, Değirmendere ve Karamürsel’de stand kurarak,  ziyaretçilere online randevu hizmeti sunan  Aile Konak, bayramlaşma geleneğini devam ettirerek tüm yönetim ve personelleriyle biraraya geldi.

 

AİLE GİBİYİZ

Aile Konak Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programına İdari Direktör Dr. Şahin TALUS, Tıbbi Direktör (başhekim) Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ, tüm hekimler ve hastane çalışanları katıldı. Bayramlaşma da konuşma yapan İdari Direktör Dr. Şahin TALUS, “yola çıktığımız ilk günden bu yana bir avuş çalışanla bayramlaşırken şimdi salon dolusu çalışanımızla bayramlaşıyoruz. Bu bizim için çok büyük bir gurur ve onur. Bu gururu bizlere yaşatan tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.  Aile Konak Hastanesi’nin bayram sonrası hekim kadrosuna yeni hekimler katılacağı mjdesini vererek, bayram sonrası tam gaz çalışmaya, hastalarımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaç edindiğinin altını çizdi.

 

BAYRAM ERTESİ HİZMETE DEVAM

Aile Konak Hastanesi’nin geleneksel olarak her bayram çalışanlarıyla bir araya gelerek kutladığı bayramlaşma programında söz alan Tıbbi Direktör Op. Dr. Veysel BESNİLİ, hastane olarak bayram coşkusunu bir Aile ortamında, tüm çalışanlarla birarada kutlamanın mutluluk verici olduğunu, bu vesileyle de tüm çalışanların, hastalarımızın ve tüm ulusun bayramını kutladıklarını söyledi. Bayram sonrası yeni hekim transferlerine değinen Tıbbi Direktör Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ, giderek güçlenen hekim kadrosuyla, aramıza yeni katılacak hekimlerimizle kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.