LASTİK İŞ

AİLE KONAK’tan COŞKULU YENİ YIL YEMEĞİ

18.12.2017 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK’tan COŞKULU YENİ YIL YEMEĞİ

Gölcük Aile Konak Hastanesi The Ness Otel’de düzenlediği yeni yıl kutlama yemeğinde tüm personel ve şirket ortaklarıyla biraraya geldi

Gölcük’te dört yıldır hizmet veren Aile Konak Hastanesi, The Ness Otel’de düzenlenen yeni yıl kutlama yemeğinde tüm şirket yöneticileri ve çalışanlarıyla biraraya geldi. Gölcük Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, tıbbi direktör Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ ve şirket yönetİm kurlu üyeleri ile yöneticileri ve çalışanları geceye katılım gösterdiler. Açılış konuşmasını tıbbi direktör Op. Dr. M. Veysel Besnili’nin yaptığı gecede, Besnili 2017’nin beklentileri doğrultusunda geçen bir yıl olduğunu 2018’de de büyüyerek, güzel başarılara imza atacağımız bir yıl olması dileklerinde bulundu. TALUS: Hayallerimiz ve hedeflerimizi gerçekleştirdik Aile Konak Hastanesi’nin yeni yıl kutlama yemeğinde konuşan idari direktör Dr.Şahin TALUS, 2000 yılında Seymen Polikliniği ile başlayan hizmetlerinin, 2007 yılında Aile Tıp Merkezi ve  2014 yılında da Aile Konak Hastanesi ile hedeflerine ulaştıklarını ve 2018 yılında da bu büyüme ve  gelişmenin, yatırımlarının devam edeceğinin sinyalini verdi. Geçmişten güzel anılara değinen TALUS, sağlıkta buluşma noktası felsefesiyle çıktıkları bu yolda yan yana yürüdüğü tüm ortaklarına ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. On yılını dolduranlara plaket verildi Aile Konak Hastanesi’nin yeni yıl kutlama yemeğinde Aile Tıp Merkezi’nden bu yana hizmet veren ve 10 yılını dolduran tüm çalışanlara plaket verildi. Tüm şirket ortaklarını da sahneye davet eden idari direktör Dr. Şahin TALUS, “bu yolda beraber yürüdüğümüz tüm ortaklarıma bu akşam plaket takdim etmek istiyorum, emekleri ve katkılarından dolayı, en önemlisi de bizi bu yolda yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Plaket törenin ardından yılbaşı pastası kesilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. Aile Konak Hastanesi yeni yıl kutlama yemeğine sürpriz video gösterimi ve sıra gecesi damgasını vurdu. Tüm çalışanların 2018 dileklerinin yer aldığı video gösterimi güzel anlara sahne oldu. Gösterim sonrası sıra gecesi ile devam eden gecede tüm personel doyasıya eğlendi. 
Gölcük Aile Konak Hastanesi The Ness Otel’de düzenlediği yeni yıl kutlama yemeğinde tüm personel ve şirket ortaklarıyla biraraya geldi

Gölcük’te dört yıldır hizmet veren Aile Konak Hastanesi, The Ness Otel’de düzenlenen yeni yıl kutlama yemeğinde tüm şirket yöneticileri ve çalışanlarıyla biraraya geldi. Gölcük Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, tıbbi direktör Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ ve şirket yönetİm kurlu üyeleri ile yöneticileri ve çalışanları geceye katılım gösterdiler. Açılış konuşmasını tıbbi direktör Op. Dr. M. Veysel Besnili’nin yaptığı gecede, Besnili 2017’nin beklentileri doğrultusunda geçen bir yıl olduğunu 2018’de de büyüyerek, güzel başarılara imza atacağımız bir yıl olması dileklerinde bulundu.

TALUS: Hayallerimiz ve hedeflerimizi gerçekleştirdik

Aile Konak Hastanesi’nin yeni yıl kutlama yemeğinde konuşan idari direktör Dr.Şahin TALUS, 2000 yılında Seymen Polikliniği ile başlayan hizmetlerinin, 2007 yılında Aile Tıp Merkezi ve  2014 yılında da Aile Konak Hastanesi ile hedeflerine ulaştıklarını ve 2018 yılında da bu büyüme ve  gelişmenin, yatırımlarının devam edeceğinin sinyalini verdi. Geçmişten güzel anılara değinen TALUS, sağlıkta buluşma noktası felsefesiyle çıktıkları bu yolda yan yana yürüdüğü tüm ortaklarına ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

On yılını dolduranlara plaket verildi

Aile Konak Hastanesi’nin yeni yıl kutlama yemeğinde Aile Tıp Merkezi’nden bu yana hizmet veren ve 10 yılını dolduran tüm çalışanlara plaket verildi. Tüm şirket ortaklarını da sahneye davet eden idari direktör Dr. Şahin TALUS, “bu yolda beraber yürüdüğümüz tüm ortaklarıma bu akşam plaket takdim etmek istiyorum, emekleri ve katkılarından dolayı, en önemlisi de bizi bu yolda yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Plaket törenin ardından yılbaşı pastası kesilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. Aile Konak Hastanesi yeni yıl kutlama yemeğine sürpriz video gösterimi ve sıra gecesi damgasını vurdu. Tüm çalışanların 2018 dileklerinin yer aldığı video gösterimi güzel anlara sahne oldu. Gösterim sonrası sıra gecesi ile devam eden gecede tüm personel doyasıya eğlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.