AİLE KONAK'TAN DEV İFTAR

Gündem 17.06.2017 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK'TAN DEV İFTAR

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiği iftarda vatandaşları ağırladı. Hastane önünde kurulan masalarda, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar birlikte açıldı .

BU YIL 3'ÜNCÜSÜ YAPILDI Gölcük'te hizmette olan Aile Konak Hastanesi, her yıl organize ettiği ve bu yıl 3'üncüsünü gerçekeleştirdiği iftarı cuma akşamı hastane önünde verdi. İftara; Hastane Başhekimi Veysel Besnili, İdari Direktör Dr. Şahin Talus, doktorlar, hastane çalışanları ve vatandaşlar katıldı. İftar programında yer alan vatandaşlara teşekkür eden Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus, “Bugün 3'üncü geleneksel iftar programımızı yapıyoruz. Üç yıl önce 750 kişiyle iftar yaptık, geçtiğimiz yıl bin 500 komşumuz bugün de 2 bin kişinin üstünde komşumuzu ağırlıyoruz" dedi. MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR Şahin Talus, "Size iftar boyunca servis yapan kişiler hastane çalışanlarımızdır. Sizinle bu ortamı paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Allah razı olsun bizleri sahiplendiniz. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ardından konuşan Başhekim Veysel Besnili, "Ramazan barış, sevgi ve paylaşma ayıdır. İslam dünyasına barış ve huzurun hakim olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Katılımızdan ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açıldı.  
Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiği iftarda vatandaşları ağırladı. Hastane önünde kurulan masalarda, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar birlikte açıldı .

BU YIL 3'ÜNCÜSÜ YAPILDI

Gölcük'te hizmette olan Aile Konak Hastanesi, her yıl organize ettiği ve bu yıl 3'üncüsünü gerçekeleştirdiği iftarı cuma akşamı hastane önünde verdi. İftara; Hastane Başhekimi Veysel Besnili, İdari Direktör Dr. Şahin Talus, doktorlar, hastane çalışanları ve vatandaşlar katıldı. İftar programında yer alan vatandaşlara teşekkür eden Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus, “Bugün 3'üncü geleneksel iftar programımızı yapıyoruz. Üç yıl önce 750 kişiyle iftar yaptık, geçtiğimiz yıl bin 500 komşumuz bugün de 2 bin kişinin üstünde komşumuzu ağırlıyoruz" dedi.

MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR

Şahin Talus, "Size iftar boyunca servis yapan kişiler hastane çalışanlarımızdır. Sizinle bu ortamı paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Allah razı olsun bizleri sahiplendiniz. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ardından konuşan Başhekim Veysel Besnili, "Ramazan barış, sevgi ve paylaşma ayıdır. İslam dünyasına barış ve huzurun hakim olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Katılımızdan ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.