LASTİK İŞ

AİLE KONAK’tan OKULLARA ECZA DOLABI YARDIMI

Sağlık 07.03.2018 - 12:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK’tan OKULLARA ECZA DOLABI YARDIMI

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, toplumu bilinçlendirmeye yönelik sosyal sorumluluklarına okullara yaptığı ecza dolabı dağıtımı ile devam etti.

Gölcük Aile Konak Hastanesi, Gölcük’te bulunan okullara yaptığı ecza dolabı yardımıyla yine güzel bir sosyal sorumluluğa imza attı. Toplumu bilinçlendirmeye yönelik eğitici seminer toplantıları, yardım kampanyalarının yanında okullara ecza dolabı yardımıyla da dikkat çeken Gölcük Aile Konak Hastanesi, Gölcük’te bulunan okullarla başladığı ecza dolabı yardımına Başiskele ve Karamürsel’deki okullarla da devam edecek. Talus ve Gülsuyu teslim etti Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin ecza dolabı yardımı kampanyasında Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLSUYU Piri Reis İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek ecza dolabını okul müdürü Cemalettin YILMAZ’a teslim ettiler. Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, “hastane olarak her alanda devam eden projelerimize okullara ecza dolabı yardımı ile devam ediyoruz. Gölcük’te bulunan okullarla başlayan  projemiz Başiskele ve Karamürsel’de bulunan okullarla da devam edecek” dedi. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS’a böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkürlerini iletirken, ihtiyaca yönelik çok güzel bir yardım olduğunu sözlerine ekledi. Aile Konak Hastanesi hakkında Gölcük Ford Otosan Sapağı karşısında 2014 yılında hizmete açılan Aile Konak Hastanesi, 11 bin metrekare kapalı alanda, modern görünümü, seçkin hekim kadrosu, deneyimli perseoneli ve teknolojik yatırımlarıyla günden güne büyüyen A sınıfı bir hastanedir. 101 yatak kapasitesi ve yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra, Çocuk Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Mikro Cerrahi gibi birçok özellikli branşıyla Yalova’dan İzmit’e uzanan hasta portföyüyle 4 yıldır sağlıkta buluşma noktası felsefesiyle hizmetlerine devam etmektedir.
Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, toplumu bilinçlendirmeye yönelik sosyal sorumluluklarına okullara yaptığı ecza dolabı dağıtımı ile devam etti.

Gölcük Aile Konak Hastanesi, Gölcük’te bulunan okullara yaptığı ecza dolabı yardımıyla yine güzel bir sosyal sorumluluğa imza attı. Toplumu bilinçlendirmeye yönelik eğitici seminer toplantıları, yardım kampanyalarının yanında okullara ecza dolabı yardımıyla da dikkat çeken Gölcük Aile Konak Hastanesi, Gölcük’te bulunan okullarla başladığı ecza dolabı yardımına Başiskele ve Karamürsel’deki okullarla da devam edecek.

Talus ve Gülsuyu teslim etti

Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin ecza dolabı yardımı kampanyasında Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLSUYU Piri Reis İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek ecza dolabını okul müdürü Cemalettin YILMAZ’a teslim ettiler. Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, “hastane olarak her alanda devam eden projelerimize okullara ecza dolabı yardımı ile devam ediyoruz. Gölcük’te bulunan okullarla başlayan  projemiz Başiskele ve Karamürsel’de bulunan okullarla da devam edecek” dedi. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS’a böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkürlerini iletirken, ihtiyaca yönelik çok güzel bir yardım olduğunu sözlerine ekledi.

Aile Konak Hastanesi hakkında

Gölcük Ford Otosan Sapağı karşısında 2014 yılında hizmete açılan Aile Konak Hastanesi, 11 bin metrekare kapalı alanda, modern görünümü, seçkin hekim kadrosu, deneyimli perseoneli ve teknolojik yatırımlarıyla günden güne büyüyen A sınıfı bir hastanedir. 101 yatak kapasitesi ve yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra, Çocuk Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Mikro Cerrahi gibi birçok özellikli branşıyla Yalova’dan İzmit’e uzanan hasta portföyüyle 4 yıldır sağlıkta buluşma noktası felsefesiyle hizmetlerine devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.