LASTİK İŞ

AİLE KONAKTAN GELENEKSEL İFTAR

Asayiş 07.06.2018 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAKTAN GELENEKSEL İFTAR

Gölcük Ford Sapağı karşısında hizmet veren Aile Konak Hastanesi, gelenekselleştirdiği halk iftarlarının dördüncüsünü gerçekleştirdi. İftar programına yaklaşık 2 bin kişi katılım gösterdi

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi geleneksel hale getirdiği organizasyonlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Aile Konak Hastanesi, tüm halkın davetli olduğu dev bir iftar programı hazırladı. Programa Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Şahin Talus, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş, Aile Konak Hastanesi Veysel Besnili ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. KOMŞULARIMIZ EN GÜZELİNE LAYIK” Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus iftar öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında, “ Bugün 4. geleneksel iftar programımızı yapıyoruz. Biz bu yola 4 yıl önce çıktık.  4 yıl önce 750 kişiyle iftar yaptık, geçtiğimiz yıl bin 500 komşumuz bugün de 2 bin kişinin üstünde komşumuzu ağırlıyoruz. Size servis yapan hastane çalışanlarıdır. Sizinle bu ortamı paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Allah razı olsun bizleri sahiplendiniz. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Biz komşularımız en güzeline layıktır demiştik” dedi.   “RAMAZAN AYI HOŞGÖRÜ AYIDIR” Talus’un ardından kürsüye çıkan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Aile Konak Hastanesi’ne teşekkür ediyorum. Ramazan ayı hoşgörünün doruğa çıktığı bir ay. Bir kez daha hastanemizin yöneticilerine, çalışanlarına teşekkür ediyorum. Her birinizin yaklaşan Kadir Gecesi ve bayramını kutluyorum” dedi. “BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Ellibeş’in ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yaptığı konuşmada, “Mübarek bir aydayız. Bu güzel günde bizleri bir araya getiren Konak Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik beraberliğimiz daim olur. Güzel etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   BESNİLİ TEŞEKKÜR ETTİ Programda konuşan Başhekim Veysel Besnili, “Ramazan barış, sevgi ve paylaşma ayıdır. İslam dünyasına barış ve huzurun hakim olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Katılımızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. ” diyerek sözlerini noktaladı. YOĞUN KATILIM Aile Konak Hastanesi’nin düzenlediği geleneksel üçüncü halk iftarı organizasyonuna halkın yanı sıra protokolden de yoğun katılım gerçekleştirildi.  Yoğun katılımın olduğu organizasyonda, tüm hastane personeli hizmet verdi. Aile Konak Hastanesi önü iftarın yapıldığı zamanda trafiğe kapatıldı ve ulaşım farklı noktadan hizmet verdi.
Gölcük Ford Sapağı karşısında hizmet veren Aile Konak Hastanesi, gelenekselleştirdiği halk iftarlarının dördüncüsünü gerçekleştirdi. İftar programına yaklaşık 2 bin kişi katılım gösterdi

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi geleneksel hale getirdiği organizasyonlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Aile Konak Hastanesi, tüm halkın davetli olduğu dev bir iftar programı hazırladı. Programa Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Şahin Talus, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altuntaş, Aile Konak Hastanesi Veysel Besnili ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

KOMŞULARIMIZ EN GÜZELİNE LAYIK”

Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus iftar öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında, “ Bugün 4. geleneksel iftar programımızı yapıyoruz. Biz bu yola 4 yıl önce çıktık.  4 yıl önce 750 kişiyle iftar yaptık, geçtiğimiz yıl bin 500 komşumuz bugün de 2 bin kişinin üstünde komşumuzu ağırlıyoruz. Size servis yapan hastane çalışanlarıdır. Sizinle bu ortamı paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Allah razı olsun bizleri sahiplendiniz. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Biz komşularımız en güzeline layıktır demiştik” dedi.

 

“RAMAZAN AYI HOŞGÖRÜ AYIDIR”

Talus’un ardından kürsüye çıkan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Aile Konak Hastanesi’ne teşekkür ediyorum. Ramazan ayı hoşgörünün doruğa çıktığı bir ay. Bir kez daha hastanemizin yöneticilerine, çalışanlarına teşekkür ediyorum. Her birinizin yaklaşan Kadir Gecesi ve bayramını kutluyorum” dedi.

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Ellibeş’in ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yaptığı konuşmada, “Mübarek bir aydayız. Bu güzel günde bizleri bir araya getiren Konak Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik beraberliğimiz daim olur. Güzel etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BESNİLİ TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan Başhekim Veysel Besnili, “Ramazan barış, sevgi ve paylaşma ayıdır. İslam dünyasına barış ve huzurun hakim olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Katılımızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. ” diyerek sözlerini noktaladı.

YOĞUN KATILIM

Aile Konak Hastanesi’nin düzenlediği geleneksel üçüncü halk iftarı organizasyonuna halkın yanı sıra protokolden de yoğun katılım gerçekleştirildi.  Yoğun katılımın olduğu organizasyonda, tüm hastane personeli hizmet verdi. Aile Konak Hastanesi önü iftarın yapıldığı zamanda trafiğe kapatıldı ve ulaşım farklı noktadan hizmet verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.