AK KADINLAR ANKARA’DA

Asayiş 28.02.2017 - 09:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK KADINLAR ANKARA’DA

AK Partili Kadınlar Ankara’da gurup toplantısına katıldı. Kadınlar referandum için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elçileri olacağız. Sokak sokak sistemi anlatacak insanları “evet” demeye davet edeceğiz dediler.

AK Partili Kadınlar Ankara’da gurup toplantısına katıldı. Kadınlar referandum için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elçileri olacağız. Sokak sokak sistemi anlatacak insanları “evet” demeye davet edeceğiz dediler. AK parti Gölcük kadın Kolları referandum çalışmalarına bir gün ara vererek gurup toplantısına katıldı. AK parti Gölcük kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimi meclisi ziyaret etti. Gurup toplantısına katıldı. Kocaeli Milletvekileri ile görüşen hanımlar referandum için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.  “ARTIK SOKAKLARDA AK PARTİLİ KADINLARI GÖRECEKSİNİZ” AK Parti Gölcük Kadın Kolları Başkanı Saime yalınız Yelken, sahaya çıkmaya hazır olduklarını ifade ederek “Bugün itibarıyla artık sahaya çıkarak. Artık sokaklarda AK Partili kadınları göreceksiniz. AK Partili kadınlar olarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elçileri olacağız. Sokak sokak sistemi anlatacak insanları “evet” demeye davet edeceğiz.” dedi. AK Kadınlara Başkan Ellibeş ve Alp’ten ziyaret Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp AK Kadınları ziyaret etti. Referandum öncesinde bu ziyaret AK Parti’li kadınlara büyük moral oldu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, referandum sürecinde yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Referandum ülkemiz için çok önemli 16 Nisan 2017 Pazar günü Türkiye Partili Cumhurbaşkanı sistemini oylamak için sandığa gidiyor. Referandum sürecinde partiler çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi partisi için aralıksız çalışıyor. AK Kadınlar parti binasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i ağırladı. Başkan Saime Yelken, ziyaretleri için Ellibeş ve Alp’e teşekkür etti. Başkan Ellibeş, “Siz AK Partili kadınlar yoğun çalışmalarınızla partinize destek veriyorsunuz. Yeni sistem Türkiye için kaçınılmaz. Bu süreçte ülkemizin geleceği için bıkmadan, usanmadan sizden çalışmanızı istiyorum. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi. Alp, “Ülkemizin geleceği için halkımızdan Evet oylarını istiyoruz” AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Bizler siz değerli hanım kollarımızın çalışmalarından ve emeklerinizden ötürü tebrik ediyorum. AK Parti’nin tüm seçimlerinde iktidara gelmesinde hanım kollarımızın büyük etkisi vardır. Sizler gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Ülkemiz önemli bir referandum sürecinde. Ülkemizin geleceği için halkımızdan Evet oylarını istiyoruz. Ev ev, kapı kapı vatandaşlarımıza gidiyor, halkımıza neden evet demelerini anlatıyorsunuz. Bizler siz değerli hanım kollarımıza her zaman destek vereceğiniz. Sayın başkanımızın belirttiği gibi çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
AK Partili Kadınlar Ankara’da gurup toplantısına katıldı. Kadınlar referandum için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elçileri olacağız. Sokak sokak sistemi anlatacak insanları “evet” demeye davet edeceğiz dediler.

AK Partili Kadınlar Ankara’da gurup toplantısına katıldı. Kadınlar referandum için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elçileri olacağız. Sokak sokak sistemi anlatacak insanları “evet” demeye davet edeceğiz dediler.

AK parti Gölcük kadın Kolları referandum çalışmalarına bir gün ara vererek gurup toplantısına katıldı.
AK parti Gölcük kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimi meclisi ziyaret etti. Gurup toplantısına katıldı. Kocaeli Milletvekileri ile görüşen hanımlar referandum için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. 
“ARTIK SOKAKLARDA AK PARTİLİ KADINLARI GÖRECEKSİNİZ”
AK Parti Gölcük Kadın Kolları Başkanı Saime yalınız Yelken, sahaya çıkmaya hazır olduklarını ifade ederek “Bugün itibarıyla artık sahaya çıkarak. Artık sokaklarda AK Partili kadınları göreceksiniz. AK Partili kadınlar olarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elçileri olacağız. Sokak sokak sistemi anlatacak insanları “evet” demeye davet edeceğiz.” dedi.
AK Kadınlara Başkan Ellibeş ve Alp’ten ziyaret

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp AK Kadınları ziyaret etti. Referandum öncesinde bu ziyaret AK Parti’li kadınlara büyük moral oldu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, referandum sürecinde yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Referandum ülkemiz için çok önemli

16 Nisan 2017 Pazar günü Türkiye Partili Cumhurbaşkanı sistemini oylamak için sandığa gidiyor. Referandum sürecinde partiler çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi partisi için aralıksız çalışıyor. AK Kadınlar parti binasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i ağırladı. Başkan Saime Yelken, ziyaretleri için Ellibeş ve Alp’e teşekkür etti. Başkan Ellibeş, “Siz AK Partili kadınlar yoğun çalışmalarınızla partinize destek veriyorsunuz. Yeni sistem Türkiye için kaçınılmaz. Bu süreçte ülkemizin geleceği için bıkmadan, usanmadan sizden çalışmanızı istiyorum. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Alp, “Ülkemizin geleceği için halkımızdan Evet oylarını istiyoruz”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Bizler siz değerli hanım kollarımızın çalışmalarından ve emeklerinizden ötürü tebrik ediyorum. AK Parti’nin tüm seçimlerinde iktidara gelmesinde hanım kollarımızın büyük etkisi vardır. Sizler gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Ülkemiz önemli bir referandum sürecinde. Ülkemizin geleceği için halkımızdan Evet oylarını istiyoruz. Ev ev, kapı kapı vatandaşlarımıza gidiyor, halkımıza neden evet demelerini anlatıyorsunuz. Bizler siz değerli hanım kollarımıza her zaman destek vereceğiniz. Sayın başkanımızın belirttiği gibi çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.