LASTİK İŞ

''AK PARTİ 82 MİLYONUN PARTİSİDİR''

Gölcük 14.08.2019 - 14:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''AK PARTİ 82 MİLYONUN PARTİSİDİR''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen AK Part’nin kuruluşunun 18.yılında kutlama mesajı yayınladı..

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen AK Parti’nin kuruluşunu 18 yılını münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yayınladığı mesajında, “AK Parti, kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın; kadınıyla erkeği ile, genciyle yaşlısıyla, her kökenden, her meşrepten insanıyla 82 milyonun partisidir. Bu kutlu hizmet yolunda halkımızla birlikte nice 18 yıllara” dedi. “İlk günkü aşk ile yürümeye devam edeceğiz” Başkan Seymen mesajından şu sözlere yer verdi; “Milletimizin teveccühü ve hiç eksik etmediği dualarıyla 14 Ağustos 2001’de başlayan kutlu yürüyüşümüz 18 yaşına ulaştı. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 29 liderliğinde bu meşakkatli yola çıkarken Türkiye’mizi dünyada söz sahibi bir konuma getireceğimize söz verdik. Dışarıda güçlü unsurlarla savaşırken diğer yandan Cennet Vatanımızda halkımıza hizmetkâr olmaya, refah içinde yaşatmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada vatandaşlarımızın desteği ile birlikte hedeflerimizi büyük ölçüde gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye üzerine katarak, heyecanla devam ettiğimizi görüyoruz. İşgal girişimleri, e-muhtıralar, kapatma davaları, “meselesi ağaç olmayan” yakıp yıkma teşebbüslerine rağmen vatandaşlarımızla sırt sırta verip bütün kötülükleri savuşturduk. Bahanelere sığınmadan, dedikodulara kulak asmadan, algı oyunlarına kapılmadan, küsmeden, kırılmadan, yalnız bırakmadan ve nefsi hırslarımıza kapılmadan, İlk günkü aşk ile Ümmet için, Millet için, Devlet için yürümeye devam edeceğiz” dedi. "Bu kutlu hizmet yolunda halkımızla birlikte nice 18 yıllara" Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Gölcük’te partimizin kuruluşunda emeği geçen, o günden bu yana eski beldelerimizde, mahallelerimizde, köylerimizde emek veren bütün dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Biz onların yukarılara taşıdığı Ak bayrağı daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesile ile kurucu İlçe Başkanımız Mevlüt DEMİR ağabeyimize, rahmetli Abdulkadir DOĞRUL, Sedat YÜCEL ve İdris ALP Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ederim. Gölcük’te gecesini gündüzüne katan önceki İlçe Başkanlarımız ve tüm yönetimlerimizin emeğini asla unutmayacağız. Bundan sonraki süreçte de onların tecrübelerinden faydalanıp hizmetlerimizi sürdüreceğiz. AK Parti, kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın; kadınıyla erkeği ile, genciyle yaşlısıyla, her kökenden, her meşrepten insanıyla 82 milyonun partisidir. Şartlar ne olursa olsun, Büyük ve Güçlü Türkiye yoluna adanmışlığın adıdır. Bu kutlu hizmet yolunda halkımızla birlikte nice 18 yıllara” dedi. 
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen AK Part’nin kuruluşunun 18.yılında kutlama mesajı yayınladı..

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen AK Parti’nin kuruluşunu 18 yılını münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yayınladığı mesajında, “AK Parti, kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın; kadınıyla erkeği ile, genciyle yaşlısıyla, her kökenden, her meşrepten insanıyla 82 milyonun partisidir. Bu kutlu hizmet yolunda halkımızla birlikte nice 18 yıllara” dedi.

“İlk günkü aşk ile yürümeye devam edeceğiz”

Başkan Seymen mesajından şu sözlere yer verdi; “Milletimizin teveccühü ve hiç eksik etmediği dualarıyla 14 Ağustos 2001’de başlayan kutlu yürüyüşümüz 18 yaşına ulaştı. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 29 liderliğinde bu meşakkatli yola çıkarken Türkiye’mizi dünyada söz sahibi bir konuma getireceğimize söz verdik. Dışarıda güçlü unsurlarla savaşırken diğer yandan Cennet Vatanımızda halkımıza hizmetkâr olmaya, refah içinde yaşatmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada vatandaşlarımızın desteği ile birlikte hedeflerimizi büyük ölçüde gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye üzerine katarak, heyecanla devam ettiğimizi görüyoruz. İşgal girişimleri, e-muhtıralar, kapatma davaları, “meselesi ağaç olmayan” yakıp yıkma teşebbüslerine rağmen vatandaşlarımızla sırt sırta verip bütün kötülükleri savuşturduk. Bahanelere sığınmadan, dedikodulara kulak asmadan, algı oyunlarına kapılmadan, küsmeden, kırılmadan, yalnız bırakmadan ve nefsi hırslarımıza kapılmadan, İlk günkü aşk ile Ümmet için, Millet için, Devlet için yürümeye devam edeceğiz” dedi. "Bu kutlu hizmet yolunda halkımızla birlikte nice 18 yıllara" Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Gölcük’te partimizin kuruluşunda emeği geçen, o günden bu yana eski beldelerimizde, mahallelerimizde, köylerimizde emek veren bütün dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Biz onların yukarılara taşıdığı Ak bayrağı daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesile ile kurucu İlçe Başkanımız Mevlüt DEMİR ağabeyimize, rahmetli Abdulkadir DOĞRUL, Sedat YÜCEL ve İdris ALP Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ederim. Gölcük’te gecesini gündüzüne katan önceki İlçe Başkanlarımız ve tüm yönetimlerimizin emeğini asla unutmayacağız. Bundan sonraki süreçte de onların tecrübelerinden faydalanıp hizmetlerimizi sürdüreceğiz. AK Parti, kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın; kadınıyla erkeği ile, genciyle yaşlısıyla, her kökenden, her meşrepten insanıyla 82 milyonun partisidir. Şartlar ne olursa olsun, Büyük ve Güçlü Türkiye yoluna adanmışlığın adıdır. Bu kutlu hizmet yolunda halkımızla birlikte nice 18 yıllara” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.