LASTİK İŞ

AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK MESAJI

Asayiş 17.11.2018 - 13:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK MESAJI

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı aday adaylığı sürecinde büyük hareketlilik yaşarken 12 kişi 31 Mart 2019 seçimleri için başvuru yaptı. Bu isimler İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi,

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp birlik beraberlik mesajı verdiği toplantı da şunları söyledi: “Aday adaylık sürecimizi büyük ilgiyle tamamladık. Sizin gibi değerli isimlerin aday adaylık başvurusu yapması AK Parti’ye her zaman ki gibi büyük bir teveccühün devam ettiğinin göstergesidir. Bu coşkulu süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğiz. Adayımız açıklandığı andan itibaren etrafında toplanıp, kenetleneceğiz. Tek hedefimiz oyumuzu arttırarak tekrar Gölcük Belediyesi’ni almaktır. Durmak yok, yola devam” diyerek sözlerini noktaladı.  KAZANAN EN İYİ HİZMETİ VERECEK Alp’in konuşması sonrasında sözü alan Başkan Ellibeş, “3 dönemdir Gölcük’te başarıyla hizmet bayrağını en üstlere çıkardık. Bundan sonra ki süreçte de aday olacak arkadaşımızın aynı inanç ve şevkle çalışacağı ve ilçemize en iyi hizmeti vereceği noktasında inancım tamdır. Hepinize başarılar diliyorum. AK Parti birlik ve beraberlik içinde bu süreci tamamlayacaktır. Gölcük Belediyesi’ni kazanacağımız noktasında en ufak  kuşkum yoktur” şeklinde konuştu.    Sonrasında bütün aday adayları teker teker söz alarak birlik ve beraberlik mesajları verdi ve hepsi tek hedeflerinin Gölcük’te AK Belediyeciliğin devam etmesi için  çalışmak olduğunu dile getirdiler. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında toplantı son buldu.
Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı aday adaylığı sürecinde büyük hareketlilik yaşarken 12 kişi 31 Mart 2019 seçimleri için başvuru yaptı. Bu isimler İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi,

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp birlik beraberlik mesajı verdiği toplantı da şunları söyledi: “Aday adaylık sürecimizi büyük ilgiyle tamamladık. Sizin gibi değerli isimlerin aday adaylık başvurusu yapması AK Parti’ye her zaman ki gibi büyük bir teveccühün devam ettiğinin göstergesidir. Bu coşkulu süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğiz. Adayımız açıklandığı andan itibaren etrafında toplanıp, kenetleneceğiz. Tek hedefimiz oyumuzu arttırarak tekrar Gölcük Belediyesi’ni almaktır. Durmak yok, yola devam” diyerek sözlerini noktaladı. 

KAZANAN EN İYİ HİZMETİ VERECEK
Alp’in konuşması sonrasında sözü alan Başkan Ellibeş, “3 dönemdir Gölcük’te başarıyla hizmet bayrağını en üstlere çıkardık. Bundan sonra ki süreçte de aday olacak arkadaşımızın aynı inanç ve şevkle çalışacağı ve ilçemize en iyi hizmeti vereceği noktasında inancım tamdır. Hepinize başarılar diliyorum. AK Parti birlik ve beraberlik içinde bu süreci tamamlayacaktır. Gölcük Belediyesi’ni kazanacağımız noktasında en ufak  kuşkum yoktur” şeklinde konuştu.   
Sonrasında bütün aday adayları teker teker söz alarak birlik ve beraberlik mesajları verdi ve hepsi tek hedeflerinin Gölcük’te AK Belediyeciliğin devam etmesi için  çalışmak olduğunu dile getirdiler. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında toplantı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.