AK PARTİ BAŞKANLARI OKULLARI GEZDİ

Eğitim 02.08.2015 - 19:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK PARTİ BAŞKANLARI OKULLARI GEZDİ

AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu geçen sene açılışı yapılan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunu gezerek eksikleri hakkında bilgi aldı.

AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu geçen sene açılışı yapılan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunu gezerek eksikleri hakkında bilgi aldı.   AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Gölcük’de yapımı tamamlanan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Okulun eksikleri hakkında bilgi alan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan” eksiklerin giderilmesi için gerekli kurumlarla irtibata geçip okulumuzun eksikliklerinin tamamlanması ve yeni sezona eksiksiz bir şekilde başlaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Okullarımızın daha iyi bir eğitim verebilmesi için hiçbir eksiğinin kalmamasına özen gösteriyoruz. Bu sene başlayacak olan eğitim öğretim yılına kadar okulun bütün eksikleri giderilecek, öğrencilerimizin eğitimlerini sorunsuz bir şekilde sürdürmeleri için bu tarz incelemelerde bulunacağız” dedi. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ise yapılan inceleme esnasında şunları dile getirdi “ Bizler ilçemizde ki eğitim kurumlarının sıkıntılarını tek tek ve yakından inceliyoruz.  Belirlenen eksiklikleri yetkili kurumlarımıza bildiriyor ve yine bu yetkili kurumlarımız ile birlikte ortaklaşa olarak bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımızı yapıyoruz, çünkü bizler diyoruz ki “ Eğitim önceliğimiz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise “Bizler eğitim camiası olarak her sene sonunda, okullarımız da ki eksiklikleri belirlemek için çalışmalarımızı yapıyoruz, bu belirleme çalışmalarımız da eğitim konusunda bizlere her zaman destek veren ve bizlerden bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İlçe Başkanı İdris Alp’e bu hassasiyetlerinden ötürü eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu geçen sene açılışı yapılan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunu gezerek eksikleri hakkında bilgi aldı.

AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu geçen sene açılışı yapılan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunu gezerek eksikleri hakkında bilgi aldı.

 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Gölcük’de yapımı tamamlanan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Okulun eksikleri hakkında bilgi alan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan” eksiklerin giderilmesi için gerekli kurumlarla irtibata geçip okulumuzun eksikliklerinin tamamlanması ve yeni sezona eksiksiz bir şekilde başlaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Okullarımızın daha iyi bir eğitim verebilmesi için hiçbir eksiğinin kalmamasına özen gösteriyoruz. Bu sene başlayacak olan eğitim öğretim yılına kadar okulun bütün eksikleri giderilecek, öğrencilerimizin eğitimlerini sorunsuz bir şekilde sürdürmeleri için bu tarz incelemelerde bulunacağız” dedi. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ise yapılan inceleme esnasında şunları dile getirdi “ Bizler ilçemizde ki eğitim kurumlarının sıkıntılarını tek tek ve yakından inceliyoruz.  Belirlenen eksiklikleri yetkili kurumlarımıza bildiriyor ve yine bu yetkili kurumlarımız ile birlikte ortaklaşa olarak bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımızı yapıyoruz, çünkü bizler diyoruz ki “ Eğitim önceliğimiz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise “Bizler eğitim camiası olarak her sene sonunda, okullarımız da ki eksiklikleri belirlemek için çalışmalarımızı yapıyoruz, bu belirleme çalışmalarımız da eğitim konusunda bizlere her zaman destek veren ve bizlerden bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İlçe Başkanı İdris Alp’e bu hassasiyetlerinden ötürü eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.