LASTİK İŞ

AK PARTİ BİN ALTI YÜZ KİŞİYLE SAHAYA İNİYOR

Asayiş 30.01.2017 - 08:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ BİN ALTI YÜZ KİŞİYLE SAHAYA İNİYOR

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Referandum için olağan üstü toplandı. Başkan Alp “ SKM Başkanımız Sami Cansu. İlçe teşkilatımızla SKM bünyesinde SKM’nin çalışma ekibini oluşturmak için birde önümüzdeki yol haritasını belirlemek adına olağan üstü toplantı gerçekleştirdik. SKM başkan yardımcılarını ve altındaki birimleri belirleyeceğiz. Bugün saat ikide teşkilat birimleri olarak SKM bünyesinde yaklaşık bin altı yüz otuz kişiyle saha çıkacağız”dedi.

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Referandum için olağan üstü toplandı. AK parti bu gün itibari ile sahaya inerek vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini anlatacak. SAHAY İNİYORLAR AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “SKM Başkanımızı belirledik. SKM Başkanımız Sami Cansu.  İlçe teşkilatımızla SKM bünyesinde SKM’nin çalışma ekibini oluşturmak için birde önümüzdeki yol haritasını belirlemek adına olağan üstü toplantı gerçekleştirdik.  SKM başkan yardımcılarını ve altındaki birimleri belirleyeceğiz. Bugün saat ikide teşkilat birimleri olarak SKM bünyesinde yaklaşık bin altı yüz otuz kişiyle saha çıkacağız”dedi.   MİLLETİ TEHDİT EDİYORLAR Başkan Alp “Son karar meclisten çıktıktan sonra muhalefet partisi gerek sosyal medya da gerekse liderin ağzından İl İlçe düzeyinde muhalefet partisi CHP toplumu tehdit eder gibi evetçilere tehditkar tavır takınmasını ben yadırgıyorum. Kınıyorum. Arkadaşlar demokraside millete güvenmek lazım. Özgürlükler demokrasi çığrıtkanlığı yapıp da millete gitmekten korkmamak lazım. Benim demokratik olarak evet deme hakkım varsa Hayır demekte demokratik olarak insanların hakkı vardır. İnsanları özgürce bırakın. Sistemim içeriğini anlatın ama insanları tehdit etmeyin. Herkes demokrasiye saygılı olsun. Bu bağlamda kimse kimseyi muhalefet partisi tehditle korkuyla insanları etkilemeye ve linç etmeye kalkmasın. Benim nasıl gerekçelerimle evet deme hakkım varsa diğerlerinde hayır deme hakkı vardır    dedi.   MUHALEFET PANİK İÇİNDE Başkan Alp “CHP’nin üst yönetimi aklı bazen yavaş çalışıyor. Biz on beş yıldır Türk bayrağımızı başımızın üstünde taşıyoruz. Bayrak sevgisi yüreğimizde. Milletinde 15 Temmuz’da bayrak sevgisini gördük. Rejim değişikliği salsavatısı ile insanları tehdit ederek laf kalabalığı ile efendim CHP rozetini çıkaralım da buraya Türk bayrağı takalımda milletimiz kandıramazlar. Milletimizin ve bizimde 15 senedir bayrak sevgimiz bayrağı nereye koyduğumuz açıkça ortadadır. Bizim on beş yıldır bayrağımızı başımızın üzerindedir. Gönlümüzdedir. Milletimizin de 15 Temmuzda bayrağı nerede tuttuğunu herkes gördü. Ellerindeki son oyuncağın ellerinden gitmesinden dolayı bir panik içindeler. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. HDP ile beraber yan yana kol kola gelip te Hayır kampanyası yapmanın da akla ziyan bir şey olduğunu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Referandum için olağan üstü toplandı. Başkan Alp “ SKM Başkanımız Sami Cansu. İlçe teşkilatımızla SKM bünyesinde SKM’nin çalışma ekibini oluşturmak için birde önümüzdeki yol haritasını belirlemek adına olağan üstü toplantı gerçekleştirdik. SKM başkan yardımcılarını ve altındaki birimleri belirleyeceğiz. Bugün saat ikide teşkilat birimleri olarak SKM bünyesinde yaklaşık bin altı yüz otuz kişiyle saha çıkacağız”dedi.

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Referandum için olağan üstü toplandı. AK parti bu gün itibari ile sahaya inerek vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini anlatacak.

SAHAY İNİYORLAR
AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “SKM Başkanımızı belirledik. SKM Başkanımız Sami Cansu.  İlçe teşkilatımızla SKM bünyesinde SKM’nin çalışma ekibini oluşturmak için birde önümüzdeki yol haritasını belirlemek adına olağan üstü toplantı gerçekleştirdik.  SKM başkan yardımcılarını ve altındaki birimleri belirleyeceğiz. Bugün saat ikide teşkilat birimleri olarak SKM bünyesinde yaklaşık bin altı yüz otuz kişiyle saha çıkacağız”dedi.
 
MİLLETİ TEHDİT EDİYORLAR
Başkan Alp “Son karar meclisten çıktıktan sonra muhalefet partisi gerek sosyal medya da gerekse liderin ağzından İl İlçe düzeyinde muhalefet partisi CHP toplumu tehdit eder gibi evetçilere tehditkar tavır takınmasını ben yadırgıyorum. Kınıyorum. Arkadaşlar demokraside millete güvenmek lazım. Özgürlükler demokrasi çığrıtkanlığı yapıp da millete gitmekten korkmamak lazım. Benim demokratik olarak evet deme hakkım varsa Hayır demekte demokratik olarak insanların hakkı vardır. İnsanları özgürce bırakın. Sistemim içeriğini anlatın ama insanları tehdit etmeyin. Herkes demokrasiye saygılı olsun. Bu bağlamda kimse kimseyi muhalefet partisi tehditle korkuyla insanları etkilemeye ve linç etmeye kalkmasın. Benim nasıl gerekçelerimle evet deme hakkım varsa diğerlerinde hayır deme hakkı vardır    dedi.
 
MUHALEFET PANİK İÇİNDE
Başkan Alp “CHP’nin üst yönetimi aklı bazen yavaş çalışıyor. Biz on beş yıldır Türk bayrağımızı başımızın üstünde taşıyoruz. Bayrak sevgisi yüreğimizde. Milletinde 15 Temmuz’da bayrak sevgisini gördük. Rejim değişikliği salsavatısı ile insanları tehdit ederek laf kalabalığı ile efendim CHP rozetini çıkaralım da buraya Türk bayrağı takalımda milletimiz kandıramazlar. Milletimizin ve bizimde 15 senedir bayrak sevgimiz bayrağı nereye koyduğumuz açıkça ortadadır. Bizim on beş yıldır bayrağımızı başımızın üzerindedir. Gönlümüzdedir. Milletimizin de 15 Temmuzda bayrağı nerede tuttuğunu herkes gördü. Ellerindeki son oyuncağın ellerinden gitmesinden dolayı bir panik içindeler. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. HDP ile beraber yan yana kol kola gelip te Hayır kampanyası yapmanın da akla ziyan bir şey olduğunu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.