AK PARTİ'DE 3 DÖNEME TAKILANLARA ÇÖZÜM

Asayiş 13.11.2018 - 09:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'DE 3 DÖNEME TAKILANLARA ÇÖZÜM

Fransa dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Erdoğan, yerel seçimlerde üç dönem uygulamasına takılan adaylar için, "Dördüncü dönem bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir." şeklinde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet etti. Yerel seçim çalışmalarına değinen Erdoğan, aday belirleme sürecinde üç dönem uygulamasını dikkate alacaklarını belirtti. "Çünkü halk değişim istiyor.” diyen Erdoğan, “Değişim isteği için biz üç dönem aynı yerde belediye başkanlığı yapmış arkadaşları dördüncü dönem için aynı yerde düşünmüyoruz. Ha ne olabilir? Dördüncü dönem bir başka yerde bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir. Bu daha ziyade ilçeler bazında böyle olur.“ şeklinde konuştu. KILIÇDAOĞLU'NUN 'HARAM' SÖZÜ Erdoğan'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "AK Parti'ye oy verirseniz harama ortak olursunuz" sözleri soruldu. Erdoğan, "Haram helal gibi meseleleri Kılıçdaroğlu ile konuşacak değiliz. Haramı da helali de elhamdülillah biz gayet iyi biliriz. Bugün Türkiye’de 1800’e yakın belediye Ak Partili ise bunun bir sebebi var. Eğer demokrasi ise demokraside halkın iradesine saygı duyacaksın.“ dedi. "KAYIT GERÇEKTEN BİR FELAKET"  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarını değerlendirdi. "Kayıt gerçekten bir felaket" diyen Erdoğan, "Suudilerin istihbaratçısı kaydı dinlediğinde, ‘herhalde bu eroin almış; bunu ancak eroin alan birisi yapar’ diyecek kadar şok oldu. Ortada böyle bir gerçek var. Buna rağmen olayı saptırma peşinde olanlar var.” şeklinde konuştu.  
Fransa dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Erdoğan, yerel seçimlerde üç dönem uygulamasına takılan adaylar için, "Dördüncü dönem bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir." şeklinde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet etti. Yerel seçim çalışmalarına değinen Erdoğan, aday belirleme sürecinde üç dönem uygulamasını dikkate alacaklarını belirtti.

"Çünkü halk değişim istiyor.” diyen Erdoğan, “Değişim isteği için biz üç dönem aynı yerde belediye başkanlığı yapmış arkadaşları dördüncü dönem için aynı yerde düşünmüyoruz. Ha ne olabilir? Dördüncü dönem bir başka yerde bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir. Bu daha ziyade ilçeler bazında böyle olur.“ şeklinde konuştu.

KILIÇDAOĞLU'NUN 'HARAM' SÖZÜ

Erdoğan'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "AK Parti'ye oy verirseniz harama ortak olursunuz" sözleri soruldu. Erdoğan, "Haram helal gibi meseleleri Kılıçdaroğlu ile konuşacak değiliz. Haramı da helali de elhamdülillah biz gayet iyi biliriz. Bugün Türkiye’de 1800’e yakın belediye Ak Partili ise bunun bir sebebi var. Eğer demokrasi ise demokraside halkın iradesine saygı duyacaksın.“ dedi.

"KAYIT GERÇEKTEN BİR FELAKET" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarını değerlendirdi.

"Kayıt gerçekten bir felaket" diyen Erdoğan, "Suudilerin istihbaratçısı kaydı dinlediğinde, ‘herhalde bu eroin almış; bunu ancak eroin alan birisi yapar’ diyecek kadar şok oldu. Ortada böyle bir gerçek var. Buna rağmen olayı saptırma peşinde olanlar var.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.