AK PARTİ’DE ADAYLIK BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Asayiş 29.09.2018 - 13:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DE ADAYLIK BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Yerel seçimler ile ilgili konuşan AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Genel merkezimizden bir takvim gelmedi ama biz her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Belediye aday adayları için başvurular Ekim ayında olacak ama net bir tarih veremiyorum” dedi.

Yerel seçimler ile ilgili konuşan AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Genel merkezimizden bir takvim gelmedi ama biz her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Belediye aday adayları için başvurular Ekim ayında olacak ama net bir tarih veremiyorum” dedi. SEÇİMDEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl binasında gerçekleştirdiği haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Yerel seçimler ile ilgili konuşan Eryarsoy, "Geçen hafta İl Danışma Meclisimizi yaptık. Kocaeli teşkilatımız her an seçim olacakmış gibi hazır. Yerel seçimlerle ilgili netleşen bir takvimimiz yok. Gerekli anketler yapılıyor. 24 Haziran seçiminden nasıl güçlü çıktıysak yerel seçimlerden de öyle güçlü çıkacağız” dedi. BAŞVURULAR EKİM AYINDA OLACAK Her zaman sahalardayız diyen Eryarsoy, “Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Aday belirleme söz konusu değil. Yerel seçimlerle ilgili Genel Merkezimizden bir takvim gelmedi ama biz her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Belediye aday adayları için başvurular Ekim ayında olacak ama net bir tarih veremiyorum. Milletvekillerimizle 5, 6 ve 7 Ekim tarihleri arasında bir kamp programımız olacak belki o kamptan sonra net bir tarih açıklanır” ifadelerini kullandı. BAŞARILI SONUÇLAR ALACAĞIZ Kimse ortaya çıkıp 'Ben adayım' demiyor diyen Eryarsoy, “Gerekli istişarelerden sonra aday adayı olacaklar. Ben güzel ekip çalışması ile 12 ilçemizde başarılı sonuç alınacak. Birleşmiş Milletler'de dün Cumhurbaşkanımız gerçekleri haykırdı. Bu dik duruş ile "Dünya 5'ten büyüktür" diyerek ders vermiştir. Hiçbir düzen mazlumları sömürmemeli. Dünyayı 5' ülkenin ağzından çıkan kelimeye mahkum edemezsiniz" diye konuştu. 12 İLÇEDEN BÜYÜKŞEHİR ÇIKACAK Genel Merkez 12 ilçede birden çok sayıda anket yaptırdı. 12 ilçenin içinden büyükşehir çıkacak. Büyükşehir'i de soruyoruz anketlerde. Anketler, aday belirlemede kriterlerden bir tanesi. Adayların anketlerde birinci çıkması kesin olarak aday olacağı anlamına gelmiyor” dedi. Açıklamasının devamında MHP ittifakı ile ilgili konuşan Eryarsoy, “Bize henüz bir genelge gelmedi. Dün görüşmelerin devam edeceği belli oldu. Cumhur ittifakı seçim ittifakı değil, süreç ittifakı. Biz karara sadık bir şekilde çalışacağız. Bu ittifaka en güçlü destek Kocaeli'den çıkacak" dedi. KRİZ FIRSATÇILARINA FIRSAT VERMEYELİM Son olarak krizi fırsata çeviren esnaflarla ilgili olarak Eryarsoy, “Döviz kurlarında bir düşü var. Kriz fırsatçılarına fırsat vermeyelim. Bunların takibini yapıyoruz. Bazıları bunu fırsata çevirmeye çalışıyor. Bu fırsatçılara için halkımıza tekrardan sesleniyorum, bunları gördüğünüzde gerekli şikayetleri yapın” açıklamalarında bulundu.
Yerel seçimler ile ilgili konuşan AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Genel merkezimizden bir takvim gelmedi ama biz her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Belediye aday adayları için başvurular Ekim ayında olacak ama net bir tarih veremiyorum” dedi.

Yerel seçimler ile ilgili konuşan AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Genel merkezimizden bir takvim gelmedi ama biz her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Belediye aday adayları için başvurular Ekim ayında olacak ama net bir tarih veremiyorum” dedi.

SEÇİMDEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ
AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl binasında gerçekleştirdiği haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Yerel seçimler ile ilgili konuşan Eryarsoy, "Geçen hafta İl Danışma Meclisimizi yaptık. Kocaeli teşkilatımız her an seçim olacakmış gibi hazır. Yerel seçimlerle ilgili netleşen bir takvimimiz yok. Gerekli anketler yapılıyor. 24 Haziran seçiminden nasıl güçlü çıktıysak yerel seçimlerden de öyle güçlü çıkacağız” dedi.

BAŞVURULAR EKİM AYINDA OLACAK
Her zaman sahalardayız diyen Eryarsoy, “Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Aday belirleme söz konusu değil. Yerel seçimlerle ilgili Genel Merkezimizden bir takvim gelmedi ama biz her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Belediye aday adayları için başvurular Ekim ayında olacak ama net bir tarih veremiyorum. Milletvekillerimizle 5, 6 ve 7 Ekim tarihleri arasında bir kamp programımız olacak belki o kamptan sonra net bir tarih açıklanır” ifadelerini kullandı.

BAŞARILI SONUÇLAR ALACAĞIZ
Kimse ortaya çıkıp 'Ben adayım' demiyor diyen Eryarsoy, “Gerekli istişarelerden sonra aday adayı olacaklar. Ben güzel ekip çalışması ile 12 ilçemizde başarılı sonuç alınacak. Birleşmiş Milletler'de dün Cumhurbaşkanımız gerçekleri haykırdı. Bu dik duruş ile "Dünya 5'ten büyüktür" diyerek ders vermiştir. Hiçbir düzen mazlumları sömürmemeli. Dünyayı 5' ülkenin ağzından çıkan kelimeye mahkum edemezsiniz" diye konuştu.

12 İLÇEDEN BÜYÜKŞEHİR ÇIKACAK
Genel Merkez 12 ilçede birden çok sayıda anket yaptırdı. 12 ilçenin içinden büyükşehir çıkacak. Büyükşehir'i de soruyoruz anketlerde. Anketler, aday belirlemede kriterlerden bir tanesi. Adayların anketlerde birinci çıkması kesin olarak aday olacağı anlamına gelmiyor” dedi. Açıklamasının devamında MHP ittifakı ile ilgili konuşan Eryarsoy, “Bize henüz bir genelge gelmedi. Dün görüşmelerin devam edeceği belli oldu. Cumhur ittifakı seçim ittifakı değil, süreç ittifakı. Biz karara sadık bir şekilde çalışacağız. Bu ittifaka en güçlü destek Kocaeli'den çıkacak" dedi.

KRİZ FIRSATÇILARINA FIRSAT VERMEYELİM
Son olarak krizi fırsata çeviren esnaflarla ilgili olarak Eryarsoy, “Döviz kurlarında bir düşü var. Kriz fırsatçılarına fırsat vermeyelim. Bunların takibini yapıyoruz. Bazıları bunu fırsata çevirmeye çalışıyor. Bu fırsatçılara için halkımıza tekrardan sesleniyorum, bunları gördüğünüzde gerekli şikayetleri yapın” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.