AK PARTİ’DE BÜYÜK GÜN

Asayiş 01.11.2018 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DE BÜYÜK GÜN

AKP’de yerel seçim takvimi yarın itibariyle Merkez Karar Yürütme Kurulu'nun (MYK) alacağı kararların ardından belli olacak.

MKYK toplantısında, belediye başkan aday adayı olmak isteyen parti yöneticileri durumu değerlendirilecek. 5-12 KASIM OLMASI BEKLENİYOR Toplantıda seçim süreci ile ilgili karar alınmasının ardından seçim takviminin ise 5-12 Kasım arasında olması bekleniyor. Cuma günü yapılacak olan toplantıyla alınacak karalar doğruştusunda Kocaeli’den de bazı isimlerin adaylık için istifa etmesi bekleniyor.
AKP’de yerel seçim takvimi yarın itibariyle Merkez Karar Yürütme Kurulu'nun (MYK) alacağı kararların ardından belli olacak.

MKYK toplantısında, belediye başkan aday adayı olmak isteyen parti yöneticileri durumu değerlendirilecek.

5-12 KASIM OLMASI BEKLENİYOR
Toplantıda seçim süreci ile ilgili karar alınmasının ardından seçim takviminin ise 5-12 Kasım arasında olması bekleniyor. Cuma günü yapılacak olan toplantıyla alınacak karalar doğruştusunda Kocaeli’den de bazı isimlerin adaylık için istifa etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.