AK PARTİ’DE DURMAK YOK

Asayiş 08.07.2019 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DE DURMAK YOK

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in göreve başlamasından sonra saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti'de danışma meclisleri maratonu Gölcük ile başlayacak.

AK Parti'de danışma meclisleri başlıyor. Yarın Gölcük'le başlayacak danışma meclisleri, 2 Ağustos'ta Çayırova'da sona erecek.  GÖLCÜK'LE BAŞLIYOR AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in göreve başlamasından sonra saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti'de bugün danışma meclisleri maratonu Gölcük ile başlayacak. Göreve geldiği ilk gün teşkilatlara yaz tatiline çıkmayacakları mesajını veren Ellibeş, yaklaşık bir aydır her hafta iki ilçede halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken, bir yandan da ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılarak teşkilatla bir araya geliyordu. AK Parti'de yeni bir çalışmanın daha startı veriliyor. Gölcük'te ilk danışma meclisi gerçekleştirilecek. Gölcük'ün 103. genişletilmiş ilçe danışma meclisi Gölcük Kongre Sarayı'nda saat 19.00'da başlayacak. HERKESİN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİDİR Bu hafta ayrıca (10 Temmuz Çarşamba) Başiskele'de de danışma meclisi gerçekleştirilecek. Her hafta en az iki ilçede olacak şekilde danışma meclisleri 2 Ağustos'a kadar devam edecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatla ve halkla seçim sonrası sürekli bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek, “Teşkilatımız samimiyetle çalışıyor ve halkımız da bunu görüyor. Elbette eksiklerimizi görmek, yeni planlamalarımızı yapmak adına danışma meclislerimiz de çok önemli. Teşkilatımızda ulaşamadığımız, fikrini, görüşünü alamadığımız hiç kimse kalmasın istiyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailede herkesin görüşü önemlidir” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in göreve başlamasından sonra saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti'de danışma meclisleri maratonu Gölcük ile başlayacak.

AK Parti'de danışma meclisleri başlıyor. Yarın Gölcük'le başlayacak danışma meclisleri, 2 Ağustos'ta Çayırova'da sona erecek. 

GÖLCÜK'LE BAŞLIYOR
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in göreve başlamasından sonra saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti'de bugün danışma meclisleri maratonu Gölcük ile başlayacak. Göreve geldiği ilk gün teşkilatlara yaz tatiline çıkmayacakları mesajını veren Ellibeş, yaklaşık bir aydır her hafta iki ilçede halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken, bir yandan da ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılarak teşkilatla bir araya geliyordu. AK Parti'de yeni bir çalışmanın daha startı veriliyor. Gölcük'te ilk danışma meclisi gerçekleştirilecek. Gölcük'ün 103. genişletilmiş ilçe danışma meclisi Gölcük Kongre Sarayı'nda saat 19.00'da başlayacak.

HERKESİN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİDİR
Bu hafta ayrıca (10 Temmuz Çarşamba) Başiskele'de de danışma meclisi gerçekleştirilecek. Her hafta en az iki ilçede olacak şekilde danışma meclisleri 2 Ağustos'a kadar devam edecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatla ve halkla seçim sonrası sürekli bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek, “Teşkilatımız samimiyetle çalışıyor ve halkımız da bunu görüyor. Elbette eksiklerimizi görmek, yeni planlamalarımızı yapmak adına danışma meclislerimiz de çok önemli. Teşkilatımızda ulaşamadığımız, fikrini, görüşünü alamadığımız hiç kimse kalmasın istiyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailede herkesin görüşü önemlidir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.