LASTİK İŞ

AK PARTİ'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Asayiş 30.09.2020 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AK PARTİ'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

12 Eylül tarihinde yapılan kongre ile Gölcük’te seçilmiş ilçe başkanı olan Çetin Seymen yönetim kurulu görevlendirmelerini yaptı.

Başkan Seymen, yönetim kurulundaki 12 isme çgörevlendirme yaptı. Kemal Yavuz- Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Hasan Uzuner- Tanıtım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı  Mesut Kanpara- Hakla İlişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Hülya Gökalp- İlçe Sekreteri Cavit Şimşek- Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Ziya Yıldız- Sosyal İşlerden sorumlu başkan yardımcısı  Saime Yelken- Kadın Kolları Başkanı Özge Yakupoğlu Eren- Seçim İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı İbrahim Kılıç- Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı  Semih Sofu- Mali ve İdari İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Tarık Karayel- Gençlik Kolları Başkanı HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ İlçe kongresi sonrası AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i AK parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş ziyaret ederek Başkan Seymen ve yönetimine başarılar dilediler.
12 Eylül tarihinde yapılan kongre ile Gölcük’te seçilmiş ilçe başkanı olan Çetin Seymen yönetim kurulu görevlendirmelerini yaptı.

Başkan Seymen, yönetim kurulundaki 12 isme çgörevlendirme yaptı.

Kemal Yavuz- Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı
Hasan Uzuner- Tanıtım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı 
Mesut Kanpara- Hakla İlişkilerden sorumlu başkan yardımcısı
Hülya Gökalp- İlçe Sekreteri
Cavit Şimşek- Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı
Ziya Yıldız- Sosyal İşlerden sorumlu başkan yardımcısı 
Saime Yelken- Kadın Kolları Başkanı
Özge Yakupoğlu Eren- Seçim İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı
İbrahim Kılıç- Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı
 Semih Sofu- Mali ve İdari İşlerden sorumlu başkan yardımcısı
Tarık Karayel- Gençlik Kolları Başkanı

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İlçe kongresi sonrası AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i AK parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş ziyaret ederek Başkan Seymen ve yönetimine başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.