LASTİK İŞ

AK PARTİ’DE MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURULARI HIZLANDI

Asayiş 03.12.2018 - 18:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DE MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURULARI HIZLANDI

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan aday adaylık başvuru süresinin tamamlanmasının ardından Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvuruları başladı.

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri için meclis üyeliği başvuru heyecanı sürüyor. Meclis üyesi olmak isteyenler parti binasına giderek başvurularını yapmaya başladı.   İbrahim Kılıç, Metin Taşkan, Behice Yaman, Meclis Üyesi KADEM Kocaeli Temsilcisi Berna Abiş, Gölcük Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Bat, Sibel Erdem ve Adnan Zorer  başvurusu yaptı ve meclis üyeliğine aday adayı oldu. AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri için meclis üyeliği başvuru heyecanı sürüyor. Başvuru süreci bugün son buluyordu ve üst üste başvurular geldi.  İbrahim Kılıç,Metin Taşkan, Behice Yaman, Meclis Üyesi KADEM Kocaeli Temsilcisi Berna Abiş,  Gölcük Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Bat , Sibel Erdem ve Adnan Zorer başvurusu yaptı ve meclis üyeliğine aday adayı oldu.  SÜRE UZATILDI Başvuru formlarını İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer teslim aldı ve başarılar dilediler. Seymen “baş vuru yapan tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Meclis üyeliği için başvuru süresi genel merkezimiz tarafından uzatıldı. henüz son tarih ne gün olduğu net olarak belirtilmedi. Meclis üyeliğine aday adayı olacakları partimize bekliyoruz”dedi Hasan Bat ise Gölcük Belediyesi’nde Engelsiz Yaşam Merkezinde yapılan törende başvuru formunu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Şişman’a verdi ve hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan aday adaylık başvuru süresinin tamamlanmasının ardından Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvuruları başladı.

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri için meclis üyeliği başvuru heyecanı sürüyor. Meclis üyesi olmak isteyenler parti binasına giderek başvurularını yapmaya başladı.
 
İbrahim Kılıç, Metin Taşkan, Behice Yaman, Meclis Üyesi KADEM Kocaeli Temsilcisi Berna Abiş, Gölcük Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Bat, Sibel Erdem ve Adnan Zorer  başvurusu yaptı ve meclis üyeliğine aday adayı oldu.

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri için meclis üyeliği başvuru heyecanı sürüyor. Başvuru süreci bugün son buluyordu ve üst üste başvurular geldi.  İbrahim Kılıç,Metin Taşkan, Behice Yaman, Meclis Üyesi KADEM Kocaeli Temsilcisi Berna Abiş,  Gölcük Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Bat , Sibel Erdem ve Adnan Zorer başvurusu yaptı ve meclis üyeliğine aday adayı oldu. 

SÜRE UZATILDI
Başvuru formlarını İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer teslim aldı ve başarılar dilediler. Seymen “baş vuru yapan tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Meclis üyeliği için başvuru süresi genel merkezimiz tarafından uzatıldı. henüz son tarih ne gün olduğu net olarak belirtilmedi. Meclis üyeliğine aday adayı olacakları partimize bekliyoruz”dedi

Hasan Bat ise Gölcük Belediyesi’nde Engelsiz Yaşam Merkezinde yapılan törende başvuru formunu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Şişman’a verdi ve hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.