AK PARTİ'DE TEMAYÜL VAR

Asayiş 19.12.2018 - 12:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'DE TEMAYÜL VAR

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı için Çetin Seymen, Av. İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul arasında gerçekleşen yarış bu sabah başladı.

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından 7 ilçede ilçe başkanlarını belirlemek amacıyla yapılan temyül yoklaması bugün saat 10.00 itibariyle ilçe binasında gerçekleşiyor. Başkan Vekili Çetin Seymen, Av. İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul arasında yapılacak olan ve Gölcük Ak Parti İlçe Başkanını belirlemek amacıyla başlayan temayül yoklamasında 144 delege oy kullanmaya başladı. .3 ADAY YARIŞIYOR Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olmak için AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İdris Alp’in yerine görev alacak ismin belirlenmesi amacıyla, bu sabah saat 10.00 itibariyle Temayül Yoklaması başladı. AK Parti İl Yöneticilerinden Serkan Ateş, Veli Haldız ve Ersin Küçükateş’ten oluşan Komisyon huzurunda, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis s üyeleri ve mahalle teşkilat başkanlarından oluşan toplam 144 delege, ilçe başkanını belirlemek amacıyla oy kullanacak. Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal'ın adaylıktan çekilmesi üzerine, başkanlık yarışı İlçe Başkan Vekili Çetin Seymen, Av. İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul arasında yapılacak. 10 GÜN SONRA BELLİ OLACAK Her delege ilçe başkanı olarak görmek istediği 3 isimi sırasıyla yazarak, oy sandığına attılar. Saat 14.00 da sona erecek olan oy kullanma işlemi sonrasında temayül sonuçları AK Parti Genel Merkezi’ne iletilecek ve sonuçlar 10 gün içerisinde açıklanacak.
Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı için Çetin Seymen, Av. İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul arasında gerçekleşen yarış bu sabah başladı.

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından 7 ilçede ilçe başkanlarını belirlemek amacıyla yapılan temyül yoklaması bugün saat 10.00 itibariyle ilçe binasında gerçekleşiyor. Başkan Vekili Çetin Seymen, Av. İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul arasında yapılacak olan ve Gölcük Ak Parti İlçe Başkanını belirlemek amacıyla başlayan temayül yoklamasında 144 delege oy kullanmaya başladı.

.3 ADAY YARIŞIYOR

Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olmak için AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İdris Alp’in yerine görev alacak ismin belirlenmesi amacıyla, bu sabah saat 10.00 itibariyle Temayül Yoklaması başladı. AK Parti İl Yöneticilerinden Serkan Ateş, Veli Haldız ve Ersin Küçükateş’ten oluşan Komisyon huzurunda, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis s üyeleri ve mahalle teşkilat başkanlarından oluşan toplam 144 delege, ilçe başkanını belirlemek amacıyla oy kullanacak. Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal'ın adaylıktan çekilmesi üzerine, başkanlık yarışı İlçe Başkan Vekili Çetin Seymen, Av. İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul arasında yapılacak.

10 GÜN SONRA BELLİ OLACAK

Her delege ilçe başkanı olarak görmek istediği 3 isimi sırasıyla yazarak, oy sandığına attılar. Saat 14.00 da sona erecek olan oy kullanma işlemi sonrasında temayül sonuçları AK Parti Genel Merkezi’ne iletilecek ve sonuçlar 10 gün içerisinde açıklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.