LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİ'DE TOPLANTILAR NORMALE DÖNDÜ

Asayiş 02.06.2020 - 11:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'DE TOPLANTILAR NORMALE DÖNDÜ

Covid-19 salgınıyla ilgili normalleşme adımları kapsamında AK Parti’de uzun süre sonra toplantılar online yerine normal formatında yapıldı. Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve İcra Kurulu’ndan sonra gelecek hafta yönetim kurulu toplantısının da yüz yüze yapılmasıyla ilgili çalışma başladı.

TOPLANTILAR YAPILDI AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının aylık olağan belediye başkanları ve ilçe başkanları toplantıları eksiksiz katılımla önceki gün ilk kez normal formatında yapıldı. Covid-19 salgını nedeniyle bir süredir online yapılan bu toplantılar ilk kez yüz yüze gerçekleşti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığındaki belediye başkanları toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve İlçe Belediye Başkanlarının tamamı eksiksiz katılım sağladı. Maske kullanılan ve sosyal mesafeye göre oturma düzeni alınan toplantıda yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreç değerlendirildi. Bu toplantının ardından ilçe başkanları ve AK Parti İcra Kurulu toplantıları da aynı şekilde yapıldı. Ellibeş, 50 kişilik Yönetim Kurulu Toplantını ise online gerçekleştirdi. Ancak gelecek haftadan itibaren Yönetim Kurulu Toplantılarının da normal şekilde yapılması için hazırlık başlatıldığını açıkladı.    TÜRKİYE SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKTI Başkan Ellibeş, “Türkiye uluslararası kamuoyu tarafından takdirle takip edilen bir pandemi süreci geçirmektedir. Köklü sağlık sistemi, erken tanı ve tedavi, başarılı izolasyon ve kurumlar arası koordinasyonu sayesinde en zorlu süreç geride bırakılmıştır. Vaka sayılarında ve ölüm oranlarında gözlemlenen azalmayla, kademeli olarak normalleşme adımları atılmaya başlanmıştır. Bu kapsamda 1 Haziran itibariyle yeni bir sürece girilmiş, fiziksel mesafe, maske ve temizlik ön şartlarıyla sosyal hayata dönülmeye başlanmıştır. Korona sonrası sürecin ilk adımlarının atıldığı şu günlerde, gerek sağlık sistemiyle, gerek sosyal hizmet ve ekonomik destek paketleriyle ulusal ve uluslararası kamuoyunda imajını güçlendiren ülkemiz; tarım, sanayi, teknoloji ve turizm faaliyetlerinde ivme kazanarak kaldığı yerden devam edecektir. AK Parti Kocaeli Teşkilatı olarak bizler de bu yeni sürece hızla geçiş yaparak, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Saha çalışmalarımız eskisi gibi yeniden başladı. Toplantılarımızı da aynu şekilde eskisi yapmaya başladık. Tabi bu sırada tedbiri asla elden bırakmayıp, sosyal mesafe ve sağlık kurallarına uyacağız” dedi.
Covid-19 salgınıyla ilgili normalleşme adımları kapsamında AK Parti’de uzun süre sonra toplantılar online yerine normal formatında yapıldı. Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve İcra Kurulu’ndan sonra gelecek hafta yönetim kurulu toplantısının da yüz yüze yapılmasıyla ilgili çalışma başladı.

TOPLANTILAR YAPILDI

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının aylık olağan belediye başkanları ve ilçe başkanları toplantıları eksiksiz katılımla önceki gün ilk kez normal formatında yapıldı. Covid-19 salgını nedeniyle bir süredir online yapılan bu toplantılar ilk kez yüz yüze gerçekleşti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığındaki belediye başkanları toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve İlçe Belediye Başkanlarının tamamı eksiksiz katılım sağladı. Maske kullanılan ve sosyal mesafeye göre oturma düzeni alınan toplantıda yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreç değerlendirildi. Bu toplantının ardından ilçe başkanları ve AK Parti İcra Kurulu toplantıları da aynı şekilde yapıldı. Ellibeş, 50 kişilik Yönetim Kurulu Toplantını ise online gerçekleştirdi. Ancak gelecek haftadan itibaren Yönetim Kurulu Toplantılarının da normal şekilde yapılması için hazırlık başlatıldığını açıkladı. 

 

TÜRKİYE SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKTI

Başkan Ellibeş, “Türkiye uluslararası kamuoyu tarafından takdirle takip edilen bir pandemi süreci geçirmektedir. Köklü sağlık sistemi, erken tanı ve tedavi, başarılı izolasyon ve kurumlar arası koordinasyonu sayesinde en zorlu süreç geride bırakılmıştır. Vaka sayılarında ve ölüm oranlarında gözlemlenen azalmayla, kademeli olarak normalleşme adımları atılmaya başlanmıştır. Bu kapsamda 1 Haziran itibariyle yeni bir sürece girilmiş, fiziksel mesafe, maske ve temizlik ön şartlarıyla sosyal hayata dönülmeye başlanmıştır. Korona sonrası sürecin ilk adımlarının atıldığı şu günlerde, gerek sağlık sistemiyle, gerek sosyal hizmet ve ekonomik destek paketleriyle ulusal ve uluslararası kamuoyunda imajını güçlendiren ülkemiz; tarım, sanayi, teknoloji ve turizm faaliyetlerinde ivme kazanarak kaldığı yerden devam edecektir. AK Parti Kocaeli Teşkilatı olarak bizler de bu yeni sürece hızla geçiş yaparak, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Saha çalışmalarımız eskisi gibi yeniden başladı. Toplantılarımızı da aynu şekilde eskisi yapmaya başladık. Tabi bu sırada tedbiri asla elden bırakmayıp, sosyal mesafe ve sağlık kurallarına uyacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.