AK PARTİ’DEN DEMİR’E VEFA

Asayiş 16.11.2017 - 16:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DEN DEMİR’E VEFA

Kuruluşunun 16. Yılını kutlayan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, bu vesile ile partiye emeği geçmiş isimleri bir bir ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı İdris Alp ve Alp'den önceki ilçe başkanı Sedat Yücel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Mevlüt Demir'i işyerinde ziyaret ederek onurlandırdılar

16 YILLIK ANILAR YAD EDİLDİ 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin ardından, ilçemizde de AK Parti 14 Kasım 2001 de, kurucu Başkan Mevlüt Demir'in önderliğinde kurulmuştu. İşte bu vesile ile Dün sabah kuruluşunun 16. Yılını kutlayan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, bu vesile ile partiye emeği geçmiş isimleri bir bir ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı İdris Alp ve Alp'den önceki ilçe başkanı Sedat Yücel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, dün sabah AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Mevlüt Demir'i, sahibi olduğu Donanma Sürücü Kursu'nda ziyaret ederek onurlandırdılar. Demir de, AK Partili arkadaşlarının bu jestine karşılık, kendileri onuruna kendi elleriyle hazırladığı bir kahvaltı verdi. Oldukça sıcak ve samimimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, 16 yıllıık anılar yad edildi.  “DAVAMIZ MEZARA KADAR SÜRECEK” Donanma Sürücü Kursu'nun terasında gerçekeleşen buluşmada, yönetim kurulu adına söz alan, AK Parti İlçe Başkanı Alp, “Öncelikle AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının kuruluşunun 16. Yılı hayırlı uğurlu olsun. Allah uzun soluklu milletemize hizmet etmeyi nasip etsin. Ben öncelikle partimizin Gölcük'teki kurucu Başkanı Mevlüt Demir'e, hizmetlerinden ötürü partim adına teşekkür ediyorum. Mevlüt Abinin 3 dönemlik başkanlığı sonrasında görev yapan merhum ilçe Başkanımız Abdülkadir Doğrul'a da Allah’tan rahmet diliyorum. Daha sonra görev yapan ve şuan aramızda bulunan eski İlçe Başkanımız Sedat Yücel'e de ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti vefalı bir partidir. Bizim davamız pazara kadar değil, mezara kadar sürecek bir davadır. Bu 16 yıl içinde, başkanından en alt kademedeki arkadaşlarımıza kadar, kimin emeği geçmişse, hepsine çok teşekkür ediyorum. Gölcük'e yapılan yatırımlarda, kimin hizmeti ve emeği varsa onlara da teşekkür ediyorum. Allah herkesten ve hepinizden razı olsun” diye konuştu.  DEMİR; AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR”  Başkan Alp'den sonra kısa bir konuşma yapan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Mevlüt Demir'de, o günlerde AK Parti'yi Gölcük'te kurarken çok zorlandıklarını ama daha sonra hızlı adımlarla partiyi büyüterek, bugünlere kadar getirdiklerinin altını çizerek, “İlçe Başkanımız sevgili kardeşim İdris Alp'e, bu nazik jestinden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti Millete hizmet etmek kurulmuş bir partidir. AK Parti Türkiye'nin partisidir. Bizim tek istikametimiz milletin gösterdiği istikamettir. AK Parti'de millet ne derse o olur. Kurucu Başkanlığını ve dönem ilçe başkanlığını yaptığım partime, bundan sonra da, millete hizmet yolunda başarılar diliyorum. Nice Senelere” dedi.  
Kuruluşunun 16. Yılını kutlayan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, bu vesile ile partiye emeği geçmiş isimleri bir bir ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı İdris Alp ve Alp'den önceki ilçe başkanı Sedat Yücel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Mevlüt Demir'i işyerinde ziyaret ederek onurlandırdılar

16 YILLIK ANILAR YAD EDİLDİ
14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin ardından, ilçemizde de AK Parti 14 Kasım 2001 de, kurucu Başkan Mevlüt Demir'in önderliğinde kurulmuştu. İşte bu vesile ile Dün sabah kuruluşunun 16. Yılını kutlayan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, bu vesile ile partiye emeği geçmiş isimleri bir bir ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı İdris Alp ve Alp'den önceki ilçe başkanı Sedat Yücel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, dün sabah AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Mevlüt Demir'i, sahibi olduğu Donanma Sürücü Kursu'nda ziyaret ederek onurlandırdılar. Demir de, AK Partili arkadaşlarının bu jestine karşılık, kendileri onuruna kendi elleriyle hazırladığı bir kahvaltı verdi. Oldukça sıcak ve samimimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, 16 yıllıık anılar yad edildi. 

“DAVAMIZ MEZARA KADAR SÜRECEK”
Donanma Sürücü Kursu'nun terasında gerçekeleşen buluşmada, yönetim kurulu adına söz alan, AK Parti İlçe Başkanı Alp, “Öncelikle AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının kuruluşunun 16. Yılı hayırlı uğurlu olsun. Allah uzun soluklu milletemize hizmet etmeyi nasip etsin. Ben öncelikle partimizin Gölcük'teki kurucu Başkanı Mevlüt Demir'e, hizmetlerinden ötürü partim adına teşekkür ediyorum. Mevlüt Abinin 3 dönemlik başkanlığı sonrasında görev yapan merhum ilçe Başkanımız Abdülkadir Doğrul'a da Allah’tan rahmet diliyorum. Daha sonra görev yapan ve şuan aramızda bulunan eski İlçe Başkanımız Sedat Yücel'e de ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti vefalı bir partidir. Bizim davamız pazara kadar değil, mezara kadar sürecek bir davadır. Bu 16 yıl içinde, başkanından en alt kademedeki arkadaşlarımıza kadar, kimin emeği geçmişse, hepsine çok teşekkür ediyorum. Gölcük'e yapılan yatırımlarda, kimin hizmeti ve emeği varsa onlara da teşekkür ediyorum. Allah herkesten ve hepinizden razı olsun” diye konuştu. 

DEMİR; AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR” 
Başkan Alp'den sonra kısa bir konuşma yapan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Mevlüt Demir'de, o günlerde AK Parti'yi Gölcük'te kurarken çok zorlandıklarını ama daha sonra hızlı adımlarla partiyi büyüterek, bugünlere kadar getirdiklerinin altını çizerek, “İlçe Başkanımız sevgili kardeşim İdris Alp'e, bu nazik jestinden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti Millete hizmet etmek kurulmuş bir partidir. AK Parti Türkiye'nin partisidir. Bizim tek istikametimiz milletin gösterdiği istikamettir. AK Parti'de millet ne derse o olur. Kurucu Başkanlığını ve dönem ilçe başkanlığını yaptığım partime, bundan sonra da, millete hizmet yolunda başarılar diliyorum. Nice Senelere” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.