LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİ'DEN DERNEKLER PLATFORMUNA ZİYARET

Gölcük 09.03.2018 - 20:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'DEN DERNEKLER PLATFORMUNA ZİYARET

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi geçtiğimiz akşam Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nu ziyaret etti.

Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız Geçtiğimiz Aralık ayı’nda başkanlığı Bülent Denlikol’dan alan Çetin Kocatürk ve Platform Üye Dernek Başkanlarına AK Parti ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Alp, ‘Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ilçemiz için önemli misyon içeriyor. Bizler ülkemiz için birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bunun önemini 15 Temmuz hain darbe girişiminde gördük. Hainler birlik ve beraberliğimiz sayesinde yenilip, yok oldular. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Kocatürk, “Bizler bütün siyasi partilere eşit uzaklıktayız” Platform Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, “Ziyaret için sizlere teşekkür ediyoruz. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak Bülent Başkanımızdan aldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Platformumuza 20 üyemiz bulunmakta. Bizler bütün siyasi partilere eşit uzaklıktayız. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi geçtiğimiz akşam Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nu ziyaret etti.

Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız

Geçtiğimiz Aralık ayı’nda başkanlığı Bülent Denlikol’dan alan Çetin Kocatürk ve Platform Üye Dernek Başkanlarına AK Parti ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Alp, ‘Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ilçemiz için önemli misyon içeriyor. Bizler ülkemiz için birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bunun önemini 15 Temmuz hain darbe girişiminde gördük. Hainler birlik ve beraberliğimiz sayesinde yenilip, yok oldular. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Kocatürk, “Bizler bütün siyasi partilere eşit uzaklıktayız”

Platform Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, “Ziyaret için sizlere teşekkür ediyoruz. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak Bülent Başkanımızdan aldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Platformumuza 20 üyemiz bulunmakta. Bizler bütün siyasi partilere eşit uzaklıktayız. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.