LASTİK İŞ

AK PARTİ'DEN EMNİYETE ZİYARET

Asayiş 12.12.2016 - 13:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'DEN EMNİYETE ZİYARET

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin'e baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Beşiktaş'ta meydana gelen terör olayında şehit olan polislerimiz için baş sağlığı dileğinde bulunan Alp,  her zaman polisimizin yanındayız. Bu olay içimizi acıttı ama emniyet güçlerimize hem baş sağlığı dilemek hem de desteğimizi ifade etmek istedik dedi. Keskin'de ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade ederek, bu şehitlerin hesabını görmeden Allah bizim canımızı almasın dedi.
Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin'e baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Beşiktaş'ta meydana gelen terör olayında şehit olan polislerimiz için baş sağlığı dileğinde bulunan Alp,  her zaman polisimizin yanındayız. Bu olay içimizi acıttı ama emniyet güçlerimize hem baş sağlığı dilemek hem de desteğimizi ifade etmek istedik dedi.

Keskin'de ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade ederek, bu şehitlerin hesabını görmeden Allah bizim canımızı almasın dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.