LASTİK İŞ

AK PARTİ'DEN GAZİLERE ZİYARET !

Gölcük 04.01.2016 - 19:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK PARTİ'DEN GAZİLERE ZİYARET !

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, 1 Kasım Erken Genel Seçimleri sonrasında, ilçe genelinde başlattığı teşekkür ziyaretlerine, yeni yılın ilk haftasında da devam etti.

 İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ile Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimini ziyaret ederek, kendisine içinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim armağan ettiler AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ilçe genelinde gerçekleştirdiği, teşekkür ziyaretlerine dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimini ziyaret ederek sürdürdü. AK Parti Heyetinin teşekkür ziyaretine, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de eşlik etti. Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette söz alan, İlçe Başkanı Alp, “Ülke olarak çok zor günlerden ve zor bir dönemden geçiyoruz. Doğu ve Güneydoğu da, PKK Terörü ile yapılan mücadelede maalesef hemen her gün bir polis ya da askerin şehit haberi geliyor. Bunu en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz. İşte bu nedenle AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, belki de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yapan polis ve askerlerimize mektup yazarak, içlerine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim koyarak yolluyoruz. Sizlerden bir ricam hatta çocuklarınızdan ve torunlarınızdan, asker ve polisimize duygularınızı anlatan bir mektup yazmanız ve bizlere ulaştırmanız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemde, bu moral motivasyona gerçekten çok ihtiyacımız var” dedi. **********************  
AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, 1 Kasım Erken Genel Seçimleri sonrasında, ilçe genelinde başlattığı teşekkür ziyaretlerine, yeni yılın ilk haftasında da devam etti.

 İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ile Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimini ziyaret ederek, kendisine içinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim armağan ettiler

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ilçe genelinde gerçekleştirdiği, teşekkür ziyaretlerine dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimini ziyaret ederek sürdürdü. AK Parti Heyetinin teşekkür ziyaretine, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de eşlik etti. Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette söz alan, İlçe Başkanı Alp, “Ülke olarak çok zor günlerden ve zor bir dönemden geçiyoruz. Doğu ve Güneydoğu da, PKK Terörü ile yapılan mücadelede maalesef hemen her gün bir polis ya da askerin şehit haberi geliyor. Bunu en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz. İşte bu nedenle AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, belki de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yapan polis ve askerlerimize mektup yazarak, içlerine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim koyarak yolluyoruz. Sizlerden bir ricam hatta çocuklarınızdan ve torunlarınızdan, asker ve polisimize duygularınızı anlatan bir mektup yazmanız ve bizlere ulaştırmanız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemde, bu moral motivasyona gerçekten çok ihtiyacımız var” dedi.

**********************





 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.