AK PARTİ’DEN GÖLCÜK ÇIKARTMASI

Asayiş 03.09.2018 - 09:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DEN GÖLCÜK ÇIKARTMASI

Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve partililer çarşı esnafını ziyaret etti. ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker ve beraberindeki AK Partiler, Gölcük çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri yaptılar. Fikri Işık, ziyarette esnaflarla sohbet ederek ekonomiye dair bir takım değerlendirmelerde bulundu. Uzun aradan sonra Gölcük çarşı merkezinde AK Partili milletvekillerini gören vatandaşlar Işık ve Şekere’e ilgi gösterdiler. Çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinin ardından Hac’dan dönen  Gölcük Belediyesi eski Başkanı İsmail Barış, AK Parti il yöneticisi Samet Taşdelen, AK Parti ilçe yöneticisi Nihat Ekiz, AK Parti’nin bir önceki dönem ilçe yöneticisi olan Recep Başkurt ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de makamında ziyaret edildi.
Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve partililer çarşı esnafını ziyaret etti.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER
Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker ve beraberindeki AK Partiler, Gölcük çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri yaptılar. Fikri Işık, ziyarette esnaflarla sohbet ederek ekonomiye dair bir takım değerlendirmelerde bulundu. Uzun aradan sonra Gölcük çarşı merkezinde AK Partili milletvekillerini gören vatandaşlar Işık ve Şekere’e ilgi gösterdiler. Çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinin ardından Hac’dan dönen  Gölcük Belediyesi eski Başkanı İsmail Barış, AK Parti il yöneticisi Samet Taşdelen, AK Parti ilçe yöneticisi Nihat Ekiz, AK Parti’nin bir önceki dönem ilçe yöneticisi olan Recep Başkurt ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de makamında ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.