AK PARTİ’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Gölcük 12.01.2017 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ziyaret etti.

Bursa eski Vali Yardımcılığı görevinde bulunan ve Gölcük Kaymakamı olarak göreve başlayan Mustafa Altıntaş’ı belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı idris Alp ziyaret ederek  ilçe çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Birlikte Güzel Çalışmalara İmza Atacağız Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmede duygularını dile getiren Kaymakam Altıntaş “Gölcük Belediye Başkanımız ile birlikte Gölcük'te güzel işler yapmanın arzusu içerisindeyiz. Gölcük bölgenin ve ülkemizin tanınmış ve bilinen bir ilçesi. Güzel hizmetlere vesile olmak hepimizin görevi, bizlerde bunun için buradayız. Başkanımızın başarılı çalışmalarını duyduk ve biliyoruz. İnşallah bundan sonra da güzel işlere birlikte imza atacağız.  Her daim bunun gayreti ve işbirliği içerisinde olacağız. Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Gölcük'ümüzün Hizmetinde Olacağız Başkan Ellibeş “Tecrübeli, birikimli ve donanımlı bir kaymakamımız ile birlikte inşallah Gölcük'ümüzün bugünü ve geleceği için güzel projelerin altına imza atacağımızdan en ufak bir tereddütümüz yok. Birlik ve beraberlik içerisinde, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde 153 bin nüfuslu Gölcük'ümüzün hizmetinde olacağız. Bu vesileyle Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyor ve Gölcük'e hoş geldin diyorum” dedi.  
Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ziyaret etti.

Bursa eski Vali Yardımcılığı görevinde bulunan ve Gölcük Kaymakamı olarak göreve başlayan Mustafa Altıntaş’ı belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı idris Alp ziyaret ederek  ilçe çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Birlikte Güzel Çalışmalara İmza Atacağız
Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmede duygularını dile getiren Kaymakam Altıntaş “Gölcük Belediye Başkanımız ile birlikte Gölcük'te güzel işler yapmanın arzusu içerisindeyiz. Gölcük bölgenin ve ülkemizin tanınmış ve bilinen bir ilçesi. Güzel hizmetlere vesile olmak hepimizin görevi, bizlerde bunun için buradayız. Başkanımızın başarılı çalışmalarını duyduk ve biliyoruz. İnşallah bundan sonra da güzel işlere birlikte imza atacağız.  Her daim bunun gayreti ve işbirliği içerisinde olacağız. Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Gölcük'ümüzün Hizmetinde Olacağız
Başkan Ellibeş “Tecrübeli, birikimli ve donanımlı bir kaymakamımız ile birlikte inşallah Gölcük'ümüzün bugünü ve geleceği için güzel projelerin altına imza atacağımızdan en ufak bir tereddütümüz yok. Birlik ve beraberlik içerisinde, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde 153 bin nüfuslu Gölcük'ümüzün hizmetinde olacağız. Bu vesileyle Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyor ve Gölcük'e hoş geldin diyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.