LASTİK İŞ

AK PARTİ’DEN PAZARCILARA TEŞEKKÜR

Asayiş 17.05.2017 - 08:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ’DEN PAZARCILARA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK parti İlçe Başkanı İris Alp ve AK Parti ilçe yöneticileri 16 Nisan referandumu süresince kendilerine destek olan STK’ları ziyarete devam ediyor. AK parti gurubu Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimine teşekkür ettiler.

AK parti ilçe teşkilatı 16 Nisan referandum öncesi destek için  ziyarete ettikleri STK’ları bu kez teşekkür için ziyaret ediyor. ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp “ 16 Nisan’da ülkemize, birliğimize, beraberliğimize kardeşliğimize vermiş oldukları desteklerden dolayı Pazarcılar Odamıza ve pazarcı esnafımıza  şükranlarımızı sunuyoruz. Bir sınav daha verdik 16 Nisan’da bu  Ülkeyi kimsenin parçalayamayacağını bölünmeden ziyade kenetlene bir Türkiye’yi 16 Nisan’da bir kez daha göstermiş olduk. Her seçimde seçim için oy istemeye geliyorsak şimdide teşekkür etmeye geldik. AK parti her zaman sahada olan bir parti” dedi. HALKIN İRADESİ Belediye Başkanı Mehmet  Ellibeş “Halkın iradesi üzerinde hiçbir iradeyi tanımıyoruz.  Halkımızın verdiği her kararın başımızın üzerinde yeri var. 16 Nisan’da da halkımızı Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini onayladı. Hükümet yönetim sistemi seçimi 2019’da Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Önemli olan referandum sürecinde bir demokrasi şöleni içerisinde geçmesiydi. Huzur ortamı içerisinde geniş katılımla seçim yaptık. Ben tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz inşallah daha huzur içinde bir yönetim şekline kavuşmuş olacaktır.” dedi.  Pazarcılar odası Başkan Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK parti İlçe Başkanı İris Alp ve AK Parti ilçe yöneticileri 16 Nisan referandumu süresince kendilerine destek olan STK’ları ziyarete devam ediyor. AK parti gurubu Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimine teşekkür ettiler.

AK parti ilçe teşkilatı 16 Nisan referandum öncesi destek için  ziyarete ettikleri STK’ları bu kez teşekkür için ziyaret ediyor.
ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp “ 16 Nisan’da ülkemize, birliğimize, beraberliğimize kardeşliğimize vermiş oldukları desteklerden dolayı Pazarcılar Odamıza ve pazarcı esnafımıza  şükranlarımızı sunuyoruz. Bir sınav daha verdik 16 Nisan’da bu  Ülkeyi kimsenin parçalayamayacağını bölünmeden ziyade kenetlene bir Türkiye’yi 16 Nisan’da bir kez daha göstermiş olduk. Her seçimde seçim için oy istemeye geliyorsak şimdide teşekkür etmeye geldik. AK parti her zaman sahada olan bir parti” dedi.
HALKIN İRADESİ
Belediye Başkanı Mehmet  Ellibeş “Halkın iradesi üzerinde hiçbir iradeyi tanımıyoruz.  Halkımızın verdiği her kararın başımızın üzerinde yeri var. 16 Nisan’da da halkımızı Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini onayladı. Hükümet yönetim sistemi seçimi 2019’da Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Önemli olan referandum sürecinde bir demokrasi şöleni içerisinde geçmesiydi. Huzur ortamı içerisinde geniş katılımla seçim yaptık. Ben tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz inşallah daha huzur içinde bir yönetim şekline kavuşmuş olacaktır.” dedi. 
Pazarcılar odası Başkan Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.