AK PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANLARI GÖLCÜK’DE BULUŞTU

Asayiş 27.06.2019 - 16:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANLARI GÖLCÜK’DE BULUŞTU

AK Parti Gölcük Kurucu eski ilçe başkanı Mevlüt Demir, AK Parti Kocaeli eski İlçe başkanları ile Kadırga tesislerinde ağırladı. Demir “Daha güzel günlere ulaşabilmek için her zaman partimizin yanında olacağız” dedi.

AK Parti Gölcük eski İlçe başkanı Mevlüt Demir, AK Parti Kocaeli İlçelerinin eski Başkanlarını Gölcük Kadırga Sosyal Tesislerinde ağırladı.  Kocaeli ili, ilçeleri ve Türkiye genelini değerlendirirken şu açıklamalarda bulunan AK Parti Gölcük eski ilçe başkanı Mevlüt Demir; “Biz AK Pati ilçe eski başkanları olarak zaman buldukça her ay buluşarak hem hasret gideriyoruz hem de başta ilimiz, ilçelerimiz ve ülke gündemini değerlendiriyoruz. Bu günde AK Parti’de bir dönem İlçe başkanlık yapan arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasret gideriyoruz. Aslında dünya telaşı yüzünde bir birimizi ihmal ettiğimiz oldu. Bunun yanı sıra bugün buradaki toplantımız İlimiz ve Türkiye'yi değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizim hedefimiz daha güzel günlere ulaşabilmek için her zaman partimizin yanında olduk ve perçinlendik” şeklinde ifade etti. Fahri Haner   
AK Parti Gölcük Kurucu eski ilçe başkanı Mevlüt Demir, AK Parti Kocaeli eski İlçe başkanları ile Kadırga tesislerinde ağırladı. Demir “Daha güzel günlere ulaşabilmek için her zaman partimizin yanında olacağız” dedi.

AK Parti Gölcük eski İlçe başkanı Mevlüt Demir, AK Parti Kocaeli İlçelerinin eski Başkanlarını Gölcük Kadırga Sosyal Tesislerinde ağırladı. 
Kocaeli ili, ilçeleri ve Türkiye genelini değerlendirirken şu açıklamalarda bulunan AK Parti Gölcük eski ilçe başkanı Mevlüt Demir; “Biz AK Pati ilçe eski başkanları olarak zaman buldukça her ay buluşarak hem hasret gideriyoruz hem de başta ilimiz, ilçelerimiz ve ülke gündemini değerlendiriyoruz. Bu günde AK Parti’de bir dönem İlçe başkanlık yapan arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasret gideriyoruz. Aslında dünya telaşı yüzünde bir birimizi ihmal ettiğimiz oldu. Bunun yanı sıra bugün buradaki toplantımız İlimiz ve Türkiye'yi değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizim hedefimiz daha güzel günlere ulaşabilmek için her zaman partimizin yanında olduk ve perçinlendik” şeklinde ifade etti.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.