LASTİK İŞ

AK PARTİ GÖLCÜK'DEN CEYHAN'A ZİYARET

Asayiş 07.04.2018 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ GÖLCÜK'DEN CEYHAN'A ZİYARET

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Gölcük AK Parti teşkilatını ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ağırladı.

AK Parti İl Başkanlığına tekrar seçilen İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ı Gölcük teşkilatı ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Belediye Meclis üyeleri,,Gençlik Kolu Başkanı Murat Uzuner ile ilçe yöneticileri ve gençlik kollarının katılımı ile gerçekleşen ziyarette konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "Gölcük teşkilatımız bir ve beraber görmekten oldukça mutluyum.AK Parti teşkilatları Belediyelerle birlikte büyük bir aileyiz. Kocaeli halkının teveccühleri ile teşkilatımızın bütünleşmesi  gücümüze güç katıyor. 2019'da halkımızla bütünleşen,halkımızla kucaklaşan teşkilatımız ve Belediyelerimiz  seçimlerde hayal kuranları sandıkta hayal kırıklığına uğratacaktır. Gölcük olarak gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum.Durmak yok yola devam "dedi.   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Tekrar görev almanızdan dolayı sizi ve teşkilatımızı kutluyorum, hayırlı olsun diyorum.Biz dava uğruna yola çıkan insanlarız.Sonuna kadar davamıza sahip çıkacağız.Hedefimiz koltuk değil ülke olduğundan durmadan yola devam edeceğiz"dedi.   AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp " Tekrar görev almanızdan dolayı tebrik ederim.Teşkilat olarak verilen görevi yerine getiriyoruz. Gölcük,  Belediyesi ve Teşkilatıyla bir bütün olarak halkın hizmetinde görev yapıyor.Çalmadık kapı,sıkmadık el bırakmıyoruz.Belediye Başkanımızla beraber vatandaşın ağına gidip yerinde sorunları çözüyoruz. 2019'da çıtayı daha yükseğe taşıyacağız" dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Gölcük AK Parti teşkilatını ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ağırladı.
AK Parti İl Başkanlığına tekrar seçilen İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ı Gölcük teşkilatı ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Belediye Meclis üyeleri,,Gençlik Kolu Başkanı Murat Uzuner ile ilçe yöneticileri ve gençlik kollarının katılımı ile gerçekleşen ziyarette konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "Gölcük teşkilatımız bir ve beraber görmekten oldukça mutluyum.AK Parti teşkilatları Belediyelerle birlikte büyük bir aileyiz. Kocaeli halkının teveccühleri ile teşkilatımızın bütünleşmesi  gücümüze güç katıyor. 2019'da halkımızla bütünleşen,halkımızla kucaklaşan teşkilatımız ve Belediyelerimiz  seçimlerde hayal kuranları sandıkta hayal kırıklığına uğratacaktır. Gölcük olarak gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum.Durmak yok yola devam "dedi.
 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Tekrar görev almanızdan dolayı sizi ve teşkilatımızı kutluyorum, hayırlı olsun diyorum.Biz dava uğruna yola çıkan insanlarız.Sonuna kadar davamıza sahip çıkacağız.Hedefimiz koltuk değil ülke olduğundan durmadan yola devam edeceğiz"dedi.
 
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp " Tekrar görev almanızdan dolayı tebrik ederim.Teşkilat olarak verilen görevi yerine getiriyoruz. Gölcük,  Belediyesi ve Teşkilatıyla bir bütün olarak halkın hizmetinde görev yapıyor.Çalmadık kapı,sıkmadık el bırakmıyoruz.Belediye Başkanımızla beraber vatandaşın ağına gidip yerinde sorunları çözüyoruz. 2019'da çıtayı daha yükseğe taşıyacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.