LASTİK İŞ

AK PARTİ GÖLCÜK SEÇİME HAZIR

Asayiş 21.03.2019 - 12:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ GÖLCÜK SEÇİME HAZIR

AK Parti Teşkilatlarında sandık müşahitleri eğitimleri Gölcük ile devam etti. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Seçim sandıkta kazanılır anlayışıyla 31 Mart’ta gerekeni yine yapacaksınız” dedi

AK Parti İl Başkanlığı öncülüğünde, Gölcük İlçe Seçim İşleri Başkanlığı tarafından sandık müşahitleri eğitim programı yüksek katılımla yapıldı. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer’in katılımlarıyla düzenlenen program Gölcük Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti teşkilatlarının da hazır bulunduğu programda ilk olarak İlçe Başkanı Seymen konuşma yaptı.   BİR OY BİLE ÇOK DEĞERLİ Seymen konuşmasında, “Seçim sürecinde nasıl özveriyle, gece gündüz çalıştıysak, 31 Mart’a da görevimiz olan sandıklara namusuz gibi sahip çıkacağız. Bir oyun bile bizim için çok büyük değeri var. Hakkımızı kimsenin eline teslim edemeyiz. Onun içinde kurallar çerçevesinde hakkımız neyse eksiksiz yerine getireceğiz. Sandıkları hiçbir şekilde boş bırakmayacağız. Sizler bu noktada tecrübelisiniz. Sizlere güvenim tam” dedi.   SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM Ali Yıldırım Sezer’de yaptığı konuşmada, “Öncelikle yüksek katılım için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bu da gösteriyor ki, seçime hazırız. B akşam nasıl burada ciddiyetle eğitime katıldıysanız, seçim gününe aynı ciddiyetle ve dikkatle sandıklara sahip çıkalım. Lütfen şunu hiçbir zaman unutmayım! Seçim sandıkta kazanılır, bir oyumuzun bile zayi olmaması size bağlı. Sorumluluğunuz oldukça yüksek ama ben bunu başaracağınıza canı gönülden inanıyorum” dedi.   ERYARSOY, “GÜVENİM TAM” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla muhteşem bir miting gerçekleştirdiklerini ve Gölcük’ten de yüksek katılımdan çok memnun olduğunu dile getirdi. Eryarsoy, “İl başkanlığımızın düzenlediği sandık müşahitleri eğitimlerimize Gölcük ile devam ediyoruz. Teşkilatlarımızı her zamanki gibi güçlü, istekli ve hazır görmek beni ziyadesiyle memnun ediyor. Gölcük bu noktada tecrübeli ve her zaman bu süreçten başarıyla çıkmış teşkilatlara sahip. Gölcük teşkilatlarına güvenim tam. Seçim sandıkta kazanılır anlayışıyla 31 Mart’ta gerekeni yine yapacaksınız” dedi.
AK Parti Teşkilatlarında sandık müşahitleri eğitimleri Gölcük ile devam etti. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Seçim sandıkta kazanılır anlayışıyla 31 Mart’ta gerekeni yine yapacaksınız” dedi

AK Parti İl Başkanlığı öncülüğünde, Gölcük İlçe Seçim İşleri Başkanlığı tarafından sandık müşahitleri eğitim programı yüksek katılımla yapıldı. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer’in katılımlarıyla düzenlenen program Gölcük Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti teşkilatlarının da hazır bulunduğu programda ilk olarak İlçe Başkanı Seymen konuşma yaptı.

 

BİR OY BİLE ÇOK DEĞERLİ

Seymen konuşmasında, “Seçim sürecinde nasıl özveriyle, gece gündüz çalıştıysak, 31 Mart’a da görevimiz olan sandıklara namusuz gibi sahip çıkacağız. Bir oyun bile bizim için çok büyük değeri var. Hakkımızı kimsenin eline teslim edemeyiz. Onun içinde kurallar çerçevesinde hakkımız neyse eksiksiz yerine getireceğiz. Sandıkları hiçbir şekilde boş bırakmayacağız. Sizler bu noktada tecrübelisiniz. Sizlere güvenim tam” dedi.

 

SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

Ali Yıldırım Sezer’de yaptığı konuşmada, “Öncelikle yüksek katılım için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bu da gösteriyor ki, seçime hazırız. B akşam nasıl burada ciddiyetle eğitime katıldıysanız, seçim gününe aynı ciddiyetle ve dikkatle sandıklara sahip çıkalım. Lütfen şunu hiçbir zaman unutmayım! Seçim sandıkta kazanılır, bir oyumuzun bile zayi olmaması size bağlı. Sorumluluğunuz oldukça yüksek ama ben bunu başaracağınıza canı gönülden inanıyorum” dedi.

 

ERYARSOY, “GÜVENİM TAM”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla muhteşem bir miting gerçekleştirdiklerini ve Gölcük’ten de yüksek katılımdan çok memnun olduğunu dile getirdi. Eryarsoy, “İl başkanlığımızın düzenlediği sandık müşahitleri eğitimlerimize Gölcük ile devam ediyoruz. Teşkilatlarımızı her zamanki gibi güçlü, istekli ve hazır görmek beni ziyadesiyle memnun ediyor. Gölcük bu noktada tecrübeli ve her zaman bu süreçten başarıyla çıkmış teşkilatlara sahip. Gölcük teşkilatlarına güvenim tam. Seçim sandıkta kazanılır anlayışıyla 31 Mart’ta gerekeni yine yapacaksınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.