LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Asayiş 14.05.2019 - 14:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

AK Parti İl Başkanlığı için ilimizden dün 5 isim genel merkeze gitmişti. Ankara'ya çağrılan 5 isim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

AK Parti İl Başkanlığı için Gölcük Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ellibeş, Halit Çokan, Berna Abiş, Ali Korkmaz ve Şahin Talus, dün mülakat için AK Parti Genel Merkezi'ne çağırılmıştı. İl başkanlığı için dün Ankara’ya giden isimler Erdoğan ile görüştü. Adaylara Ankara'da Gölcük Belediyesi eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş'de eşlik etti. Adaylar görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çekildi. AK Parti Genel Merkez binasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la mülakata giren 5 adayın 15'er dakika görüşme yaptığı, Erdoğan'ın Kocaeli İl Başkanını belirlemek için belirlediği Erkan Kandemir başkanlığındaki komisyonun da bu görüşmede hazır bulunduğu öğrenildi. Erdoğan, yuvarlak masa etrafındaki görüşmede adayı sağ tarafına oturtup, diğer komisyon üyelerinden bilgi aldı. 
AK Parti İl Başkanlığı için ilimizden dün 5 isim genel merkeze gitmişti. Ankara'ya çağrılan 5 isim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

AK Parti İl Başkanlığı için Gölcük Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ellibeş, Halit Çokan, Berna Abiş, Ali Korkmaz ve Şahin Talus, dün mülakat için AK Parti Genel Merkezi'ne çağırılmıştı. İl başkanlığı için dün Ankara’ya giden isimler Erdoğan ile görüştü. Adaylara Ankara'da Gölcük Belediyesi eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş'de eşlik etti. Adaylar görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çekildi.

AK Parti Genel Merkez binasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la mülakata giren 5 adayın 15'er dakika görüşme yaptığı, Erdoğan'ın Kocaeli İl Başkanını belirlemek için belirlediği Erkan Kandemir başkanlığındaki komisyonun da bu görüşmede hazır bulunduğu öğrenildi. Erdoğan, yuvarlak masa etrafındaki görüşmede adayı sağ tarafına oturtup, diğer komisyon üyelerinden bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.