AK PARTİ İLÇE 3 YILI GURURLA TAMAMLADI

Asayiş 21.09.2017 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ İLÇE 3 YILI GURURLA TAMAMLADI

Cumartesi günü yapacağı, 6. Olağan İlçe Kongresi hazırlıkları aşamasında son viraja gelen, AK Parti İlçe Teşkilatı geçtiğimiz akşam, 3 yıllık 5. Dönemin son toplantısını büyük bir gururla yaptı.  5. Olağan Genel Kurulda 3 yıllığına AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Başkanlığına seçilen, İdris Alp yönetiminde 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan Referandumunun yanı sıra birde 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile uğraşan AK Parti İlçe Teşkilatı, oldukça zorlu bir süreçten geçti.  3 seçimde de Türkiye ve İl ortalamalarının üstünde bir oy alarak, oldukça başarılı bir 3 yıl geçiren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, 3'üncü yılın son toplantısını yaptı. Oldukça duygusal anların yaşandığı son toplantıda, Başkan İdris Alp, bütün yönetim kurulu üyelerinden helallık istedi.  Kulağımıza gelenlere göre, Başkan Alp tüm yönetim kurulu üyelerine, 3 yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bazı arkadaşlarla yolların ayrılacağının sinyalini vermiş.  AK Parti'de isimlerin önemli olmadığına dikkat çeken Başkan Alp, önemli olan davadır, hizmettir mesajı vermiş. 3 yıl boyunca Sevgi, Dostluk ve Samimiyet çerçevesinde görev yapan AK Parti İlçe Teşkilatı, şimdi yeni bir döneme hazırlanıyor.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, 3 yıl boyunca ilçemize yaptıkları hizmetlerden ötürü, başta Başkan İdris Alp olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde teşekkür ediyoruz. 

Cumartesi günü yapacağı, 6. Olağan İlçe Kongresi hazırlıkları aşamasında son viraja gelen, AK Parti İlçe Teşkilatı geçtiğimiz akşam, 3 yıllık 5. Dönemin son toplantısını büyük bir gururla yaptı. 
5. Olağan Genel Kurulda 3 yıllığına AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Başkanlığına seçilen, İdris Alp yönetiminde 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan Referandumunun yanı sıra birde 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile uğraşan AK Parti İlçe Teşkilatı, oldukça zorlu bir süreçten geçti. 
3 seçimde de Türkiye ve İl ortalamalarının üstünde bir oy alarak, oldukça başarılı bir 3 yıl geçiren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, 3'üncü yılın son toplantısını yaptı. Oldukça duygusal anların yaşandığı son toplantıda, Başkan İdris Alp, bütün yönetim kurulu üyelerinden helallık istedi. 
Kulağımıza gelenlere göre, Başkan Alp tüm yönetim kurulu üyelerine, 3 yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bazı arkadaşlarla yolların ayrılacağının sinyalini vermiş. 
AK Parti'de isimlerin önemli olmadığına dikkat çeken Başkan Alp, önemli olan davadır, hizmettir mesajı vermiş. 3 yıl boyunca Sevgi, Dostluk ve Samimiyet çerçevesinde görev yapan AK Parti İlçe Teşkilatı, şimdi yeni bir döneme hazırlanıyor. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, 3 yıl boyunca ilçemize yaptıkları hizmetlerden ötürü, başta Başkan İdris Alp olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde teşekkür ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.