AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KAYBETTİKLERİNİ UNUTMADI

26.09.2017 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KAYBETTİKLERİNİ UNUTMADI

Muhtememelen hepiniz biliyorsunuzdur. Ülkemizin iktidar partisi olan ve 15 yıldır ülkemizi tek başına yöneten AK Parti, her zaman vafalılığı ile tanınan bir siyasi partimiz. Bu durumu her platformda gösteren AK Partililer, ilçemizdeki kongresinde bunu bir kez daha gösterdi.  İlçemizde kurulduğu yıldan bu yana, AK Parti İlçe Teşkilatına hizmet etmiş ve ebediyete intikal etmiş isimler de, AK Parti Gölcül İlçe Teşkiltının 6. Olağan Genel Kurulunda unutulmadı.  İlçemizin yakından tanıdığı AK Partililer olan Merhum Ahmet Yavuz, Abdülkadir Doğrul, Recep Zeren, Ömer uzner ve son olarak da Erol Yılmaz'ın gencecik oğlu Miraç Yılmaz'ın posterleri, kongrenin yapıldığığı 17 Ağustos Spor Salonu'nun en baş köşesine asılması, AK Parti'nin vefasının bir göstergesi oldu.  Kongreye katılan ilçemiz esnaflarından, Merhum Miraç Yılmaz'ın babası Erol Yılmaz, AK Parti'nin bu vefasını cep telefonu ile fotoğraflayarak, oğlu ile birlikte fotoğraf çektirerek, kendi sosyal paylaşım hesabından paylaşmış.  Vefatları ne kadar üzücü ise bu isimlerin, unutulmamaları da o kadar güzel bir olay olarak, kongreye damgasını vurdu.  Bizde merhum, Yavuz, Doğrul, Zeren, Uzuner ve genç kardeşimiz Miraç Yılmaz'ı, bir kez daha rahmetle anıyor, AK Parti İlçe Teşkilatına da bu vefasından dolayı teşekkür ediyoruz...  

Muhtememelen hepiniz biliyorsunuzdur. Ülkemizin iktidar partisi olan ve 15 yıldır ülkemizi tek başına yöneten AK Parti, her zaman vafalılığı ile tanınan bir siyasi partimiz. Bu durumu her platformda gösteren AK Partililer, ilçemizdeki kongresinde bunu bir kez daha gösterdi. 
İlçemizde kurulduğu yıldan bu yana, AK Parti İlçe Teşkilatına hizmet etmiş ve ebediyete intikal etmiş isimler de, AK Parti Gölcül İlçe Teşkiltının 6. Olağan Genel Kurulunda unutulmadı. 
İlçemizin yakından tanıdığı AK Partililer olan Merhum Ahmet Yavuz, Abdülkadir Doğrul, Recep Zeren, Ömer uzner ve son olarak da Erol Yılmaz'ın gencecik oğlu Miraç Yılmaz'ın posterleri, kongrenin yapıldığığı 17 Ağustos Spor Salonu'nun en baş köşesine asılması, AK Parti'nin vefasının bir göstergesi oldu. 
Kongreye katılan ilçemiz esnaflarından, Merhum Miraç Yılmaz'ın babası Erol Yılmaz, AK Parti'nin bu vefasını cep telefonu ile fotoğraflayarak, oğlu ile birlikte fotoğraf çektirerek, kendi sosyal paylaşım hesabından paylaşmış. 
Vefatları ne kadar üzücü ise bu isimlerin, unutulmamaları da o kadar güzel bir olay olarak, kongreye damgasını vurdu. 
Bizde merhum, Yavuz, Doğrul, Zeren, Uzuner ve genç kardeşimiz Miraç Yılmaz'ı, bir kez daha rahmetle anıyor, AK Parti İlçe Teşkilatına da bu vefasından dolayı teşekkür ediyoruz...  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.