AK PARTİ KADIN KOLLARI ZİRVEDE

Asayiş 12.07.2016 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK PARTİ KADIN KOLLARI ZİRVEDE

AK Parti Kadın Kollarının teşkilatları çalışma performansları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Haziran ayında 930 ilçe arasında Kocaeli teşkilatları zirvede yer aldı.

AK Parti Kadın Kollarının teşkilatları çalışma performansları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Haziran ayında 930 ilçe arasında Kocaeli teşkilatları zirvede yer aldı. AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının Türkiye genelinde ki çalışma performansları açıklandı. Açıklanan performans sonuçlarına göre AK Parti Kocaeli Kadın Kolları teşkilatları Türkiye genelinde zirveye yerleşti. AK Parti’nin 930 ilçe kadın kolları teşkilatları arasında Kocaeli’nin ilçelerinden Dilovası birinci, Çayırova 2., Kartepe 7., Karamürsel 8., Kandıra 10. ve Başiskele 11. sırada yer aldı.  EKİP ÇALIŞMASI ÖNEMLİ Başarının ekip çalışmasıyla geldiğini dile getiren AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “AK Kadınlar bu ülke için çok özverili çalışmalar yapıyor. Eski ve mevcut yönetimlerimiz, ilçe teşkilatlarımız, belde ve mahalle teşkilatlarımız hiç durmadan çalışıyor. Halkımızdan, kadın ve gençlerimizden özverili destekler ve katkılar alıyoruz. Tüm bu çalışmaların karşılığını da halkımızın teveccühünü kazanarak alıyoruz. Kocaeli Kadın Kolları Teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yoldan yılmadan yürüyeceğiz. Bu yürüyüşümüzde bizimle olan tüm bayanlarımıza, il yönetimimize, bakanımıza, milletvekillerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza kısacası en alt kademeden en üst kademedeki dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Performans sıralamasında İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesi 3. ve Esenler 4., Bursa’nın Osmangazi ilçesi 5. ve Sakarya’nın Karapürçek ilçesi 6. oldu
AK Parti Kadın Kollarının teşkilatları çalışma performansları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Haziran ayında 930 ilçe arasında Kocaeli teşkilatları zirvede yer aldı.

AK Parti Kadın Kollarının teşkilatları çalışma performansları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Haziran ayında 930 ilçe arasında Kocaeli teşkilatları zirvede yer aldı. AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının Türkiye genelinde ki çalışma performansları açıklandı. Açıklanan performans sonuçlarına göre AK Parti Kocaeli Kadın Kolları teşkilatları Türkiye genelinde zirveye yerleşti. AK Parti’nin 930 ilçe kadın kolları teşkilatları arasında Kocaeli’nin ilçelerinden Dilovası birinci, Çayırova 2., Kartepe 7., Karamürsel 8., Kandıra 10. ve Başiskele 11. sırada yer aldı. 
EKİP ÇALIŞMASI ÖNEMLİ
Başarının ekip çalışmasıyla geldiğini dile getiren AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “AK Kadınlar bu ülke için çok özverili çalışmalar yapıyor. Eski ve mevcut yönetimlerimiz, ilçe teşkilatlarımız, belde ve mahalle teşkilatlarımız hiç durmadan çalışıyor. Halkımızdan, kadın ve gençlerimizden özverili destekler ve katkılar alıyoruz. Tüm bu çalışmaların karşılığını da halkımızın teveccühünü kazanarak alıyoruz. Kocaeli Kadın Kolları Teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yoldan yılmadan yürüyeceğiz. Bu yürüyüşümüzde bizimle olan tüm bayanlarımıza, il yönetimimize, bakanımıza, milletvekillerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza kısacası en alt kademeden en üst kademedeki dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Performans sıralamasında İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesi 3. ve Esenler 4., Bursa’nın Osmangazi ilçesi 5. ve Sakarya’nın Karapürçek ilçesi 6. oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.