AK PARTİ KAYMAKAM VE BAŞKAN’A GİTTİ

Asayiş 04.10.2017 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ KAYMAKAM VE BAŞKAN’A GİTTİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına ikinci kez seçilen İdris Alp, yönetimi ile birlikte Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti. İlçe Başkanı Alp ve Belediye Başkanı Ellibeş, konuşmalarında 'birlik beraberlik' mesajını paylaştılar.

AK Parti İlçe Başkanı idris Alp ve yönetimi ilk ziyareti kaymakam Mustafa Altıntaş’a yaptılar. Kaymakam Altıntaş yeniden İlçe Başkanlığına seçilen İdris Alp ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Alp ve yönetiminin ikinci durağı Beledi Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. Başkanlık Toplantı Salonu'ndaki ziyarette yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tokalaşan ve tanışan Başkan Ellibeş, ziyaretçilerine Belediye çalışmalarını anlattı. Misafirleri ile bir süre görüşen Başkan Ellibeş, öncelikle güven tazeleyerek 2. dönem başkanlığa seçilen İdris Alp ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. “Her seçimde omuz omuza çalıştığımız dava arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.  İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Zaten bunun da olacağını biliyoruz. İnşallah Gölcük'ümüzün inşasına hep beraber katkı vereceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ellibeş'e ilçede yürüttüğü başarılı çalışmaları ve hedeflediği projelerde istikrarlı çalışmaları adına ilçe yönetimi ve ilçe halkı adına teşekkür eden ilçe Başkanı Alp, " İlçemizde genç ve dinamik teşkilat yapısı ile bundan sonraki süreçlerimizde de bu anlayış ve beraberlikle yolumuza Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019-2023-2053-2071 hedefleri doğrultusunda devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e ilçe teşkilatımıza vermiş olduğu desteklerden ve ilçemiz adına gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalarından ötürü ilçem ve teşkilatım adına teşekkür ederim" dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına ikinci kez seçilen İdris Alp, yönetimi ile birlikte Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti. İlçe Başkanı Alp ve Belediye Başkanı Ellibeş, konuşmalarında 'birlik beraberlik' mesajını paylaştılar.

AK Parti İlçe Başkanı idris Alp ve yönetimi ilk ziyareti kaymakam Mustafa Altıntaş’a yaptılar. Kaymakam Altıntaş yeniden İlçe Başkanlığına seçilen İdris Alp ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Alp ve yönetiminin ikinci durağı Beledi Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. Başkanlık Toplantı Salonu'ndaki ziyarette yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tokalaşan ve tanışan Başkan Ellibeş, ziyaretçilerine Belediye çalışmalarını anlattı. Misafirleri ile bir süre görüşen Başkan Ellibeş, öncelikle güven tazeleyerek 2. dönem başkanlığa seçilen İdris Alp ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. “Her seçimde omuz omuza çalıştığımız dava arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.  İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Zaten bunun da olacağını biliyoruz. İnşallah Gölcük'ümüzün inşasına hep beraber katkı vereceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Ellibeş'e ilçede yürüttüğü başarılı çalışmaları ve hedeflediği projelerde istikrarlı çalışmaları adına ilçe yönetimi ve ilçe halkı adına teşekkür eden ilçe Başkanı Alp, " İlçemizde genç ve dinamik teşkilat yapısı ile bundan sonraki süreçlerimizde de bu anlayış ve beraberlikle yolumuza Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019-2023-2053-2071 hedefleri doğrultusunda devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e ilçe teşkilatımıza vermiş olduğu desteklerden ve ilçemiz adına gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalarından ötürü ilçem ve teşkilatım adına teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.