AK PARTİ KOCAELİ ANKARA'DA

Asayiş 18.08.2018 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ KOCAELİ ANKARA'DA

AK Parti 6. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Meclis grubu, hükümet ve Cumhurbaşkanlığı kadrosunda yaptığı değişikliklerin ardından son nokta olacak. Kongre için Kocaeli'den 86 otobüs ilçelerden Ankara'yagitti.

AK Parti , 6. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Meclis grubu, hükümet ve Cumhurbaşkanlığı kadrosunda yaptığı değişikliklerin ardından son nokta olacak. Erdoğan, partinin hem Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) hem de Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) değişikliğe gidecek. KOCAELİ'DEN ANKARA ÇIKARMASI AK Parti KOCAELİ İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'un ilimizden 5 bin kişinin kongreye katılacağını açıklamasının üzerine ilçe teşkilatları, kongre için Kocaeli'den 86 otobüslük konvoy ile dün akşam Ankara'ya hareket etti. AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, büyük kongre delegesi ilçe başkanları Şener Söğüt, Recep Demirel, İbrahim Şirin, Erol Ölmez; il yöneticileri İshak Yıldırım ve Muharrem Top ile bu sabah Ankara’ya vardı. AKP’nin 6’ncı olağan büyük kongresinde ilimizden 27 büyük kongre delegesinin yanı sıra 7 Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Zeki Aygün olmak üzere 35 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor. KOCAELİ DELEGELERİ Şemsettin Ceyhan, Serpil Yılmaz, Emre Kahraman, İbrahim Karaosmanoğlu, Nihat Ergün, Osman Pepe, Azize Sibel Gönül, Nurten Güngör, Muhammed Mehdi Kasapoğlu, Eyüp Ayar, Muzaffer Baştopçu, Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, Mahmut Civelek, Mehmet Uzunoğlu, Hasan Ayaz, İrfan Ayar, Muzaffer Bıyık, Şener Söğüt, İdris Alp, İbrahim Şirin, Ali Osman Gür, M.Mustafa Kocaman, Şahin Talus, Recep Demirel, Erol Ölmez, Osman Akbulut.      
AK Parti 6. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Meclis grubu, hükümet ve Cumhurbaşkanlığı kadrosunda yaptığı değişikliklerin ardından son nokta olacak. Kongre için Kocaeli'den 86 otobüs ilçelerden Ankara'yagitti.

AK Parti , 6. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Meclis grubu, hükümet ve Cumhurbaşkanlığı kadrosunda yaptığı değişikliklerin ardından son nokta olacak. Erdoğan, partinin hem Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) hem de Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) değişikliğe gidecek.

KOCAELİ'DEN ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti KOCAELİ İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'un ilimizden 5 bin kişinin kongreye katılacağını açıklamasının üzerine ilçe teşkilatları, kongre için Kocaeli'den 86 otobüslük konvoy ile dün akşam Ankara'ya hareket etti. AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, büyük kongre delegesi ilçe başkanları Şener Söğüt, Recep Demirel, İbrahim Şirin, Erol Ölmez; il yöneticileri İshak Yıldırım ve Muharrem Top ile bu sabah Ankara’ya vardı. AKP’nin 6’ncı olağan büyük kongresinde ilimizden 27 büyük kongre delegesinin yanı sıra 7 Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Zeki Aygün olmak üzere 35 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor.

KOCAELİ DELEGELERİ

Şemsettin Ceyhan, Serpil Yılmaz, Emre Kahraman, İbrahim Karaosmanoğlu, Nihat Ergün, Osman Pepe, Azize Sibel Gönül, Nurten Güngör, Muhammed Mehdi Kasapoğlu, Eyüp Ayar, Muzaffer Baştopçu, Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, Mahmut Civelek, Mehmet Uzunoğlu, Hasan Ayaz, İrfan Ayar, Muzaffer Bıyık, Şener Söğüt, İdris Alp, İbrahim Şirin, Ali Osman Gür, M.Mustafa Kocaman, Şahin Talus, Recep Demirel, Erol Ölmez, Osman Akbulut.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.