LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİ MAHALLELERİN NABZINI TUTUYOR

Asayiş 24.04.2018 - 18:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ MAHALLELERİN NABZINI TUTUYOR

24 Haziran erken seçim kakarı alınmadan önce Mahallelerin nabzını tutmaya başlayan AK parti AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Şehrim 2023 Projesi kapsamında ilçemizde sahaya inerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte parti yöneticilerinin de katıldığı bu ziyaretlerde Başkan Mehmet Ellibeş ile İhsaniye ve Çiftlik mahallelerini ziyaret edip Gölcük’te ve mahallelerinde neler arzu ettikleri sordu.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Şehrim 2023 Projesi kapsamında ilçemizde sahaya inerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte mahalle mahalle gezmeye başladı. Sorun ve sıkıntıları yerinde tespit edip, vatandaşların nasıl bir Gölcük istiyorsa onları gerçekleştirmek, talep ve eleştirileri yerinde öğrenmek amacıyla yapılacak bu ziyaretler kapsamında Çiftlik ve İhsaniye Mahalleleri ziyaret edildi. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte parti yöneticilerinin de katıldığı bu ziyaretlerde Başkan Mehmet Ellibeş ile caddelerde dolaşılarak vatandaşlarla sohbet edildi ve Gölcük’te ve mahallelerinde neler arzu ettikleri soruldu. Kent genelinde yapılan projelerle ilgili bilgiler verilip önümüzdeki süreçte neler yapılacağı anlatıldı. “ŞEHRİM 2023 PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR” İlçe Başkanı İdris Alp gazetemize projeyle ve ilk ziyaretlerle ilgili bilgi verirken şunları söyledi: “Şehrim 2023” projesi kapsamında Halkımızın ne söylediğini, projelerini, taleplerini, eleştirilerini, şehriyle ilgili hayallerini anlamak ve nasıl bir Gölcük istiyorlarsa bunları gerçekleştirmek adına bir başlangıç yapmak için Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile mahalle mahalle gezmeye başladık. Tüm Gölcük’ü karış karış gezip, halkımızla bir araya geleceğiz. İlk ziyaretlerimiz oldukça olumlu geçti. Şehrimizin insanlarının nasıl bir çevrede yaşamak istediklerini çevresel, kültürel ve şehircilik anlamında neleri hayal ettiklerini öğrendik, bunları not aldık. Proje sonunda bir rapor hazırlayıp bu konuları bir bir hayata geçirmek için çalışacağız” dedi BİZ HEP SOKAKTAYDIK Başkan Alp “Bizler teşkilat olarak her zaman sokaklardayız. Vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. Seçim de sokağa çıkıp seçimden sonra ortada olmayan bir parti değiliz. Bizde bir seçim çalışması biter dğer seçim çalışması aynı sabah kaldığı yerden devam eder” dedi.
24 Haziran erken seçim kakarı alınmadan önce Mahallelerin nabzını tutmaya başlayan AK parti AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Şehrim 2023 Projesi kapsamında ilçemizde sahaya inerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte parti yöneticilerinin de katıldığı bu ziyaretlerde Başkan Mehmet Ellibeş ile İhsaniye ve Çiftlik mahallelerini ziyaret edip Gölcük’te ve mahallelerinde neler arzu ettikleri sordu.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Şehrim 2023 Projesi kapsamında ilçemizde sahaya inerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte mahalle mahalle gezmeye başladı. Sorun ve sıkıntıları yerinde tespit edip, vatandaşların nasıl bir Gölcük istiyorsa onları gerçekleştirmek, talep ve eleştirileri yerinde öğrenmek amacıyla yapılacak bu ziyaretler kapsamında Çiftlik ve İhsaniye Mahalleleri ziyaret edildi. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte parti yöneticilerinin de katıldığı bu ziyaretlerde Başkan Mehmet Ellibeş ile caddelerde dolaşılarak vatandaşlarla sohbet edildi ve Gölcük’te ve mahallelerinde neler arzu ettikleri soruldu. Kent genelinde yapılan projelerle ilgili bilgiler verilip önümüzdeki süreçte neler yapılacağı anlatıldı.

“ŞEHRİM 2023 PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR”
İlçe Başkanı İdris Alp gazetemize projeyle ve ilk ziyaretlerle ilgili bilgi verirken şunları söyledi: “Şehrim 2023” projesi kapsamında Halkımızın ne söylediğini, projelerini, taleplerini, eleştirilerini, şehriyle ilgili hayallerini anlamak ve nasıl bir Gölcük istiyorlarsa bunları gerçekleştirmek adına bir başlangıç yapmak için Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile mahalle mahalle gezmeye başladık. Tüm Gölcük’ü karış karış gezip, halkımızla bir araya geleceğiz. İlk ziyaretlerimiz oldukça olumlu geçti. Şehrimizin insanlarının nasıl bir çevrede yaşamak istediklerini çevresel, kültürel ve şehircilik anlamında neleri hayal ettiklerini öğrendik, bunları not aldık. Proje sonunda bir rapor hazırlayıp bu konuları bir bir hayata geçirmek için çalışacağız” dedi

BİZ HEP SOKAKTAYDIK
Başkan Alp “Bizler teşkilat olarak her zaman sokaklardayız. Vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. Seçim de sokağa çıkıp seçimden sonra ortada olmayan bir parti değiliz. Bizde bir seçim çalışması biter dğer seçim çalışması aynı sabah kaldığı yerden devam eder” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.