LASTİK İŞ

AK PARTİ MARDİN'E İFTARA GİDİYOR

Asayiş 16.06.2016 - 09:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK PARTİ MARDİN'E İFTARA GİDİYOR

AKP Genel Merkezi tarafından Kocaeli İl Başkanlığı, Mardin ile kardeş şehir ilan edilmesi sonrasında çalışmalara hız verildi. Terör mağduru olan Mardin için yardım tırları hazırlanırken, 25 Haziran’da Mardin’e gidilerek kurulacak iftar sofrasına katılım sağlanacak.

AKP Genel Merkezi yapılan terör operasyonları sonrasında mağdur olan dokuz ili diğer ilerlekle kardeş şehir ilan etti. Kocaeli’de Mardin ile kardeş şehir oldu. Yaşanan terör olayları sonrasında Mardin’de büyük yıkım yaşandı. Ortaya çıkan tablonun kısmen giderilmesi bununla birlikte orada yaşayan insanlara destek olunması amacıyla AKP Kocaeli İl Başkanlığı yardım kampanyası hazırladı. DERNEKLER GELDİ Kardeş şehir proje hakkında Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Fehmi Güneri, Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya ve Mardin Midyadlılar Derneği Başkanı Mehmet Nur Alpdoğan yönetimleriyle birlikte AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı parti binasında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan İl Başkanı Ceyhan “Kocaeli olarak Diyarbakır Sur ilçesine terör olayları sonrasında gereken desteği yapmıştık. Diyarbakır Sur İlçesine giderek orada yaşayan halkla bir araya geldik. Sorunlarını ve isteklerini yerinde dinledik” dedi. ERZAKLAR HAZIRLANIYOR AKP Genel Merkezi Halkla İlişkiler Birimi ve Yerel Yönetimler Birimi tarafından Mardin ile kardeş şehir olduklarını belirten İl Başkanı Ceyhan “Sur ilçesine gittiğimiz zaman terörün ne olduğun u gördük. Terör sorunu yaşayan dokuz ile kardeş şehir verildi. Bu kardeşlikten güzel neticeler çıkacağına inanıyorum. Ramazan ayı münasebetiyle yardım erzakları bakımından önemli mesafe alınmıştır. Değişik işler yapılacaktır” açıklamasında bulundu.  YÜZ KİŞİ MARDİN’E GİDİYOR 100 kişiyle birlikte 25 Haziran’da Mardin’e gideceklerini söyleyen İl Başkanı Ceyhan “Milli Savunma Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere geniş bir katılım olacaktır. STK’lardan gelmek isteyenler kafileye dahil edilecektir. Cengiz Topel Havaalanından uçak kiralayarak Mardin’e gideceğiz. Hazırlanan yardım tırları ise 23 Haziran’da yola çıkacaktır. Orada ziyaretlerimiz olacaktır. Ayrıca iftar sofrasında bulunacağız. Bu ziyaret bir sefer ile sınırlı olmayacaktır” şeklinde konuştu. KAZDIKLARI ÇUKURDA BOĞULACAKLAR Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya “Mardiniler olarak oranın kültürü ile büyüdük. Ancak bizler Türkiyeliyiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz Mardinliler inci kent olmasına karşın terörle anılmasından dolayı oldukça rahatsızız. Terörü lanetliyoruz. Ülkeyi bölmek isteyen güçleri lanetliyoruz. Ülkemizin ve devletimizin emrindeyiz. Devletimiz ve bayrağımız ile birlikteyiz. Terörün dini, mezhebi, ırkı yoktur. Terör olayları Bizans oyunlarıdır. Bizleri bölmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. Kazdıkları çukurlarda kendileri boğulacaklardır” dedi. ÜÇ DERNEKTEN DESTEK Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Fehmi Güneri, yapılan projeye sonuna kadar destek vereceklerini açıklarken Pazar günü düzenleyecekleri iftara AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı davet etti. Mardin Midyadlılar Derneği Başkanı Mehmet Nur Alpdoğan hazırlanan projeye destek vereceklerini açıkladı
AKP Genel Merkezi tarafından Kocaeli İl Başkanlığı, Mardin ile kardeş şehir ilan edilmesi sonrasında çalışmalara hız verildi. Terör mağduru olan Mardin için yardım tırları hazırlanırken, 25 Haziran’da Mardin’e gidilerek kurulacak iftar sofrasına katılım sağlanacak.

AKP Genel Merkezi yapılan terör operasyonları sonrasında mağdur olan dokuz ili diğer ilerlekle kardeş şehir ilan etti. Kocaeli’de Mardin ile kardeş şehir oldu. Yaşanan terör olayları sonrasında Mardin’de büyük yıkım yaşandı. Ortaya çıkan tablonun kısmen giderilmesi bununla birlikte orada yaşayan insanlara destek olunması amacıyla AKP Kocaeli İl Başkanlığı yardım kampanyası hazırladı.

DERNEKLER GELDİ

Kardeş şehir proje hakkında Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Fehmi Güneri, Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya ve Mardin Midyadlılar Derneği Başkanı Mehmet Nur Alpdoğan yönetimleriyle birlikte AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı parti binasında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan İl Başkanı Ceyhan “Kocaeli olarak Diyarbakır Sur ilçesine terör olayları sonrasında gereken desteği yapmıştık. Diyarbakır Sur İlçesine giderek orada yaşayan halkla bir araya geldik. Sorunlarını ve isteklerini yerinde dinledik” dedi.

ERZAKLAR HAZIRLANIYOR

AKP Genel Merkezi Halkla İlişkiler Birimi ve Yerel Yönetimler Birimi tarafından Mardin ile kardeş şehir olduklarını belirten İl Başkanı Ceyhan “Sur ilçesine gittiğimiz zaman terörün ne olduğun u gördük. Terör sorunu yaşayan dokuz ile kardeş şehir verildi. Bu kardeşlikten güzel neticeler çıkacağına inanıyorum. Ramazan ayı münasebetiyle yardım erzakları bakımından önemli mesafe alınmıştır. Değişik işler yapılacaktır” açıklamasında bulundu. 

YÜZ KİŞİ MARDİN’E GİDİYOR

100 kişiyle birlikte 25 Haziran’da Mardin’e gideceklerini söyleyen İl Başkanı Ceyhan “Milli Savunma Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere geniş bir katılım olacaktır. STK’lardan gelmek isteyenler kafileye dahil edilecektir. Cengiz Topel Havaalanından uçak kiralayarak Mardin’e gideceğiz. Hazırlanan yardım tırları ise 23 Haziran’da yola çıkacaktır. Orada ziyaretlerimiz olacaktır. Ayrıca iftar sofrasında bulunacağız. Bu ziyaret bir sefer ile sınırlı olmayacaktır” şeklinde konuştu.

KAZDIKLARI ÇUKURDA BOĞULACAKLAR

Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya “Mardiniler olarak oranın kültürü ile büyüdük. Ancak bizler Türkiyeliyiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz Mardinliler inci kent olmasına karşın terörle anılmasından dolayı oldukça rahatsızız. Terörü lanetliyoruz. Ülkeyi bölmek isteyen güçleri lanetliyoruz. Ülkemizin ve devletimizin emrindeyiz. Devletimiz ve bayrağımız ile birlikteyiz. Terörün dini, mezhebi, ırkı yoktur. Terör olayları Bizans oyunlarıdır. Bizleri bölmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. Kazdıkları çukurlarda kendileri boğulacaklardır” dedi.

ÜÇ DERNEKTEN DESTEK

Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Fehmi Güneri, yapılan projeye sonuna kadar destek vereceklerini açıklarken Pazar günü düzenleyecekleri iftara AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı davet etti. Mardin Midyadlılar Derneği Başkanı Mehmet Nur Alpdoğan hazırlanan projeye destek vereceklerini açıkladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.