LASTİK İŞ

AK PARTİ'NİN ADAYI ''ALİ YILDIRIM SEZER''

Gölcük 12.01.2019 - 06:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'NİN ADAYI ''ALİ YILDIRIM SEZER''

Ak Parti de uzun zamandır süren bekleyiş gece yarısı sona erdi. Ak PArti Gölcük Belediye Başkan adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer oldu.

Ak PArti 31 MArt yerel seçimlerine Avukat Ali Yıldırım Sezer ile girecek. YAklaşık 1,5 aydır süren aday adaylığı süreci gece yarısı saat 02.00 sularında sonlandı. Büyük çekişmenin yaşandığı Gölcük adaylığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avukat Ali Yıldırım Sezer'i uygun gördü. Sezer'in adaylığı bugün resmen Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Yahya KAptan da yapılacak tanıtım toplantısında açıklanacak.  AV. ALİ YILDIRIM SEZER KİMDİR?  Gölcük Tersanesi’nden emekli Turgay SEZER ve Değirmendereli Emine SEZER’in 5 çocuğundan 3.’sü olarak, 1970 yılında, Gölcük Saraylı’da dünyaya geldi.  1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’ni bitiren Av.Ali Yıldırım Sezer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Halen; İstanbul Üniversitesi’nde özel hukuk alanında tez aşamasında yüksek lisans yapmaktadır.  24.01.1994 yılında Kocaeli Barosu’na kaydolmuş, askerliğini Edirne’de askeri hakim olarak yapmıştır. Halen, Gölcük İlçesi’nde serbest avukat olarak çalışmaktadır. Kocaeli Barosu’sunda 5 dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapan Av.Ali Yıldırım Sezer, iki dönem Genel Sekreterlik, bir dönem de Başkan Vekilliği görevi yapmıştır. Kocaeli Barosu’nun ekim ayında yapılan Genel Kurulu’nda da Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilmiştir.  Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi ve Gölcük Kent Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir.  İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi üyesi olan Av.Ali Yıldırım Sezer, GÖLASDER - Gölcük Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD - Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin  kurucularından ve yönetim kurulu üyesidir.  Av.Ali Yıldırım Sezer evli ve iki ve çocuk babasıdır. 
Ak Parti de uzun zamandır süren bekleyiş gece yarısı sona erdi. Ak PArti Gölcük Belediye Başkan adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer oldu.

Ak PArti 31 MArt yerel seçimlerine Avukat Ali Yıldırım Sezer ile girecek. YAklaşık 1,5 aydır süren aday adaylığı süreci gece yarısı saat 02.00 sularında sonlandı.

Büyük çekişmenin yaşandığı Gölcük adaylığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avukat Ali Yıldırım Sezer'i uygun gördü.

Sezer'in adaylığı bugün resmen Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Yahya KAptan da yapılacak tanıtım toplantısında açıklanacak. 

AV. ALİ YILDIRIM SEZER KİMDİR? 

Gölcük Tersanesi’nden emekli Turgay SEZER ve Değirmendereli Emine SEZER’in 5 çocuğundan 3.’sü olarak, 1970 yılında, Gölcük Saraylı’da dünyaya geldi. 

1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’ni bitiren Av.Ali Yıldırım Sezer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Halen; İstanbul Üniversitesi’nde özel hukuk alanında tez aşamasında yüksek lisans yapmaktadır. 

24.01.1994 yılında Kocaeli Barosu’na kaydolmuş, askerliğini Edirne’de askeri hakim olarak yapmıştır. Halen, Gölcük İlçesi’nde serbest avukat olarak çalışmaktadır.

Kocaeli Barosu’sunda 5 dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapan Av.Ali Yıldırım Sezer, iki dönem Genel Sekreterlik, bir dönem de Başkan Vekilliği görevi yapmıştır. Kocaeli Barosu’nun ekim ayında yapılan Genel Kurulu’nda da Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilmiştir. 

Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi ve Gölcük Kent Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. 

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi üyesi olan Av.Ali Yıldırım Sezer, GÖLASDER - Gölcük Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD - Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin  kurucularından ve yönetim kurulu üyesidir. 

Av.Ali Yıldırım Sezer evli ve iki ve çocuk babasıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.