AK PARTİ REFERANDUM BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA HALIDERE'DEN BAŞLADI

Gölcük 01.02.2017 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ REFERANDUM BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA HALIDERE'DEN BAŞLADI

Ak Parti Gölcük Pazartesi günü start verdiği SKM çalışmalarına hızlı başladı.

Ak Parti Gölcük Teşkilatı start verdiği SKM çalışmalarına hızlı başladı. Referandum Bilgilendirme Toplantıları ile Neden EVET denmesi gerektiği, değişikliğin neler kazandıracağı İlçe Başkanı İdris Alp tarafından 20 Soruda Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi adlı sunum ile anlatıyor.  Ak Parti Gölcük SKM tarafından mahallelerde gerçekleşecek programlarla bu sunumlara devam edileceği, bu konuda bilgilenmek isteyen herkese bu süreçte ulaşılacağı bildiriliyor.          
Ak Parti Gölcük Pazartesi günü start verdiği SKM çalışmalarına hızlı başladı.

Ak Parti Gölcük Teşkilatı start verdiği SKM çalışmalarına hızlı başladı. Referandum Bilgilendirme Toplantıları ile Neden EVET denmesi gerektiği, değişikliğin neler kazandıracağı İlçe Başkanı İdris Alp tarafından 20 Soruda Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi adlı sunum ile anlatıyor. 

Ak Parti Gölcük SKM tarafından mahallelerde gerçekleşecek programlarla bu sunumlara devam edileceği, bu konuda bilgilenmek isteyen herkese bu süreçte ulaşılacağı bildiriliyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.