LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİ-SAADET İTTİFAKI MI GELİYOR?

Asayiş 15.10.2018 - 16:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ-SAADET İTTİFAKI MI GELİYOR?

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’u makamında ziyaret eden SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “AK Parti’nin bizimle ittifak yapmak istediğini biliyoruz.Genel merkezimiz karar verirse böyle bir ittifaka, en rahat biz çalışırız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Hem kente hem de topluma karşı görev ve sorumluluklarımız var. Seçime girmeden öncede geçmişte KOCAELİ bu değeri kendi içinde oluşturmuş bir kent. İnşallah önümüzdeki süreçte hep beraber yapacağımız seçimlerle vatana millete hayırlı işler yaparız” dedi. SİZLERİ GÖRMEK GÜZEL Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Sizleri burada görmek çok güzel. Kocaeli bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da siyasi partiler kendileri yakışır şekilde çalışmalarına devam edecektir” ifadelerini kullandı.İl Başkanları masasının tekrar olup olmayacağı ile ilgili soruya cevap veren Eryarsoy, “Önümüzdeki süreçte yapılan çalışmalarda bir ve bütün olmanın gerekliliğini gerektireceğiz. Bu birlikteliğin devam etmesi Kocaeli halkına fayda sağlar” şeklinde cevap verdi.   HER BAKIŞ AÇISI HİZMETTİR Eryarsoy’un ardından il başkanları masası ile ilgili Çelik ise, “Beraberce bu kente bir şeyler katacak işler yapıyoruz. Ayda 1 defa değil de her alanda bu zemini oluşturmalıyız. Biz siyasiler genelde cenazelerde bir araya geliriz. Sorunların çözümünde bir araya gelmek ülkemize ve kente değer katar. Her birimizin bakış açısı hizmettir. Herkes kendi gönlünde bulduğu yeri güçlendirerek çalışmalarını sürdürüyor” dedi. İTTİFAK OLURSA RAHAT ÇALIŞIRIZ Yerel seçimlerle ilgili olarak ittifak konusu sorusu üzerine Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, “AK Parti’nin bizimle ittifak yapmak istediğini biliyoruz.İttifak konusu il başkanlarını aşıyor.Burada ikimiz konuşup karar veremiyoruz.  Genel merkezimiz karar verirse böyle bir ittifaka, en rahat biz çalışırız aslında. Çünkü bir geçmişimiz var" dedi. Eryarsoy ise konuyla ilgili olarak, “İttifak konusunda Genel Merkez karar verir. Bizi aşan konulardır bunlar” dedi. 
AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’u makamında ziyaret eden SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “AK Parti’nin bizimle ittifak yapmak istediğini biliyoruz.Genel merkezimiz karar verirse böyle bir ittifaka, en rahat biz çalışırız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Hem kente hem de topluma karşı görev ve sorumluluklarımız var. Seçime girmeden öncede geçmişte KOCAELİ bu değeri kendi içinde oluşturmuş bir kent. İnşallah önümüzdeki süreçte hep beraber yapacağımız seçimlerle vatana millete hayırlı işler yaparız” dedi.

SİZLERİ GÖRMEK GÜZEL

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Sizleri burada görmek çok güzel. Kocaeli bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da siyasi partiler kendileri yakışır şekilde çalışmalarına devam edecektir” ifadelerini kullandı.İl Başkanları masasının tekrar olup olmayacağı ile ilgili soruya cevap veren Eryarsoy, “Önümüzdeki süreçte yapılan çalışmalarda bir ve bütün olmanın gerekliliğini gerektireceğiz. Bu birlikteliğin devam etmesi Kocaeli halkına fayda sağlar” şeklinde cevap verdi.

 

HER BAKIŞ AÇISI HİZMETTİR

Eryarsoy’un ardından il başkanları masası ile ilgili Çelik ise, “Beraberce bu kente bir şeyler katacak işler yapıyoruz. Ayda 1 defa değil de her alanda bu zemini oluşturmalıyız. Biz siyasiler genelde cenazelerde bir araya geliriz. Sorunların çözümünde bir araya gelmek ülkemize ve kente değer katar. Her birimizin bakış açısı hizmettir. Herkes kendi gönlünde bulduğu yeri güçlendirerek çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

İTTİFAK OLURSA RAHAT ÇALIŞIRIZ

Yerel seçimlerle ilgili olarak ittifak konusu sorusu üzerine Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, “AK Parti’nin bizimle ittifak yapmak istediğini biliyoruz.İttifak konusu il başkanlarını aşıyor.Burada ikimiz konuşup karar veremiyoruz.  Genel merkezimiz karar verirse böyle bir ittifaka, en rahat biz çalışırız aslında. Çünkü bir geçmişimiz var" dedi. Eryarsoy ise konuyla ilgili olarak, “İttifak konusunda Genel Merkez karar verir. Bizi aşan konulardır bunlar” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.