AK PARTİ SAHAYA İNDİ

Asayiş 19.09.2015 - 14:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK PARTİ SAHAYA İNDİ

AK Parti’nin Milletvekili adayları il başkanlığında bir araya geldi. Bakan Fikri Işık, “Tüm siyasi partiler centilmence yarışsın. Rencide edici ve kırıcı davranışlar olmasın” dedi

1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler için tüm siyasi partiler dün adaylarını Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. AK Parti İl teşkilatı Kocaeli adaylarının belli olmasının ardından bugün saat 10.00’da İl Başkanlığında adaylar ve Bakan Işık bir araya geldi. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ında katıldığı toplantıya 8’inci sırada yer alan Müge Olşen’in rahatsız olması nedeniyle katılmadı. Adaylar ve Bakan Işık yapılacak olan çalışmalar değerlendirdi.   KOCAELİ’NİN TAMAMINA DOKUNACAĞIZ Yaklaşık 2,5 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Bakan Fikri Işık, yeni bir seçim yarışının başladığını söyledi.. Tüm partilere sürecin hayırlı olmasını dileyen Işık, Kocaeli adaylarını da tebrik etti. Seçimin centilmence bir yarış olmasını isteyen Işık, “Seçimlerin kesinlikle çatışma ve kırıcı bir ortama dönüşmesini istemiyoruz. Partiler birbirine karşı daha toleranslı olmalı, rencide edici olmamalı. Biz parti olarak buna dikkat edeceğiz. Biz bugün ilk değerlendirmeyi yaptık. Seçime takım ruhu içinde hazırlanacağız. Kocaeli’nin tamamına dokunan bir anlayış ile devam edeceğiz” dedi.
AK Parti’nin Milletvekili adayları il başkanlığında bir araya geldi. Bakan Fikri Işık, “Tüm siyasi partiler centilmence yarışsın. Rencide edici ve kırıcı davranışlar olmasın” dedi

1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler için tüm siyasi partiler dün adaylarını Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. AK Parti İl teşkilatı Kocaeli adaylarının belli olmasının ardından bugün saat 10.00’da İl Başkanlığında adaylar ve Bakan Işık bir araya geldi. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ında katıldığı toplantıya 8’inci sırada yer alan Müge Olşen’in rahatsız olması nedeniyle katılmadı. Adaylar ve Bakan Işık yapılacak olan çalışmalar değerlendirdi.

 

KOCAELİ’NİN TAMAMINA DOKUNACAĞIZ

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Bakan Fikri Işık, yeni bir seçim yarışının başladığını söyledi.. Tüm partilere sürecin hayırlı olmasını dileyen Işık, Kocaeli adaylarını da tebrik etti. Seçimin centilmence bir yarış olmasını isteyen Işık, “Seçimlerin kesinlikle çatışma ve kırıcı bir ortama dönüşmesini istemiyoruz. Partiler birbirine karşı daha toleranslı olmalı, rencide edici olmamalı. Biz parti olarak buna dikkat edeceğiz. Biz bugün ilk değerlendirmeyi yaptık. Seçime takım ruhu içinde hazırlanacağız. Kocaeli’nin tamamına dokunan bir anlayış ile devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.