LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİDE BAŞVURULAR 5 KASIM'DA

Asayiş 17.10.2018 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİDE BAŞVURULAR 5 KASIM'DA

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı ile ilgili başvuru tarihi belli oldu. aday adayları 5 Kasım’dan itibaren başvurularını yapacak ancak başvuru kriterleri ve aday belirleme yöntemi ile ilgili net açıklama henüz yapılmadı

Muhalefet partilerinde başlayan 31 Mart 2019 yerel seçim sürecinde aday adaylık başvuruları başlarken, AK Parti’de henüz başvuru süreci ile ilgili bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak 13-15 Ekim tarihleri arasında Ankara’da yapılan ilçe başkanları eğitim programında başvuru süreci ile ilgili de tarih açıklandı. Genel Merkez 5 Kasım’dan itibaren belediye başkan aday adaylarının başvurularını alınmaya başlayacağını belirttiği öğrenildi.    SADECE TARİH BELLİ AK Parti’de merakla beklenen aday başvuru sürecinin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken 13-15 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılan İlçe Başkanları Eğitim Programında tarih netleşti. Belediye başkan aday adaylarının 5 Kasım’dan itibaren başvurularını yapacağı öğrenildi. Ancak adaylık başvuru kriterleri, ücretleri, aday belirleme yöntemi, aday adaylarının nasıl başvuracağı henüz netleşmedi.    GÖZLER 25-26 EKİM’DE  Sadece başvuru tarihinin belli olduğu süreç ile ilgili 25-26 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan İl Başkanları toplantısında tüm detayların ortaya çıkması bekleniyor. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın katılacağı toplantıda aday adaylığı süreci ve kriterleri hakkında net açıklamalar bekleniyor. 
AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı ile ilgili başvuru tarihi belli oldu. aday adayları 5 Kasım’dan itibaren başvurularını yapacak ancak başvuru kriterleri ve aday belirleme yöntemi ile ilgili net açıklama henüz yapılmadı

Muhalefet partilerinde başlayan 31 Mart 2019 yerel seçim sürecinde aday adaylık başvuruları başlarken, AK Parti’de henüz başvuru süreci ile ilgili bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak 13-15 Ekim tarihleri arasında Ankara’da yapılan ilçe başkanları eğitim programında başvuru süreci ile ilgili de tarih açıklandı. Genel Merkez 5 Kasım’dan itibaren belediye başkan aday adaylarının başvurularını alınmaya başlayacağını belirttiği öğrenildi. 

 

SADECE TARİH BELLİ

AK Parti’de merakla beklenen aday başvuru sürecinin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken 13-15 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılan İlçe Başkanları Eğitim Programında tarih netleşti. Belediye başkan aday adaylarının 5 Kasım’dan itibaren başvurularını yapacağı öğrenildi. Ancak adaylık başvuru kriterleri, ücretleri, aday belirleme yöntemi, aday adaylarının nasıl başvuracağı henüz netleşmedi. 

 

GÖZLER 25-26 EKİM’DE 

Sadece başvuru tarihinin belli olduğu süreç ile ilgili 25-26 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan İl Başkanları toplantısında tüm detayların ortaya çıkması bekleniyor. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın katılacağı toplantıda aday adaylığı süreci ve kriterleri hakkında net açıklamalar bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.