LASTİK İŞ

AK PARTİDE BÜYÜK COŞKU

Gündem 16.04.2017 - 21:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİDE BÜYÜK COŞKU

Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili halk oylaması tamamlandı. Genel sonuçlara göre EVET 51,3 oyla kazandı. İlimizdeki yarış da nefes nefese geçti. Sonuçların kesinleşmesinin ardından, Kocaeli'de AK Partililer coşkulu kutlama yaptı

Halk oylamasında sandıkların kapanmasıyla birlikte AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, il ve ilçe yöneticileri partinin il binasına gelerek sonuçları takip etti. Öte yandan AK Parti'de daha önceki seçimlerde olduğu bu seçimde de parti il binası önünde bir platform kuruldu.  Sonuçların yavaş yavaş belli olmasıyla birlikte parti binasına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da geldi. Çoğu partili parti içerisinde televizyondan sonuçları takip etti. Parti önünde kurulan platformdan da televizyonlardaki canlı yayınlar verildi. Sonuçların kesinleşmesinin ardından çok sayıda AK Partili il binası önüne geldi. AK Partililer 'evet' sonucunu büyük bir coşkuyla, meşaleler yakarak kutladı.    
Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili halk oylaması tamamlandı. Genel sonuçlara göre EVET 51,3 oyla kazandı. İlimizdeki yarış da nefes nefese geçti. Sonuçların kesinleşmesinin ardından, Kocaeli'de AK Partililer coşkulu kutlama yaptı

Halk oylamasında sandıkların kapanmasıyla birlikte AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, il ve ilçe yöneticileri partinin il binasına gelerek sonuçları takip etti. Öte yandan AK Parti'de daha önceki seçimlerde olduğu bu seçimde de parti il binası önünde bir platform kuruldu. 

Sonuçların yavaş yavaş belli olmasıyla birlikte parti binasına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da geldi. Çoğu partili parti içerisinde televizyondan sonuçları takip etti. Parti önünde kurulan platformdan da televizyonlardaki canlı yayınlar verildi. Sonuçların kesinleşmesinin ardından çok sayıda AK Partili il binası önüne geldi. AK Partililer 'evet' sonucunu büyük bir coşkuyla, meşaleler yakarak kutladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.