AK PARTİDE KONGRE ZAMANI

Asayiş 25.11.2017 - 10:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİDE KONGRE ZAMANI

AK Parti’de geçtiğimiz ay ertelenen ilçe kongrelerinden Derince ve Körfez’de kongreler bugün gerçekleşirken, Başiskele kongresi ise yarın yapılacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ertelenen Başiskele, Körfez, Derince ve Gebze ilçe kongrelerinin takvimlerini kamuoyuyla paylaşmıştı. Kongre takvimine göre Derince, Körfez ve Başiskele kongreleri önümüzdeki hafta sonu tamamlanacak.  Bu üç ilçe kongresinin ardından ise 3 Aralık tarihinde Gebze ilçe kongresi yapılacak.    BAŞİSKELE’DE KONGRE YARIN Derince’de bugün saat 11:00’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde teşkilat seçimi yapılacak. Körfez kongresi ise saat 14:00’te Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yapılacak. Körfez’de İlçe Başkan Adayı Şener Söğüt, Derince’de ise İbrahim Şirin tek listeyle kongreye katılacak. Başiskele’de İlçe Başkanı Şahin Talus yeniden tek listeyle aday olacak. Başiskele kongresi 26 Kasım Pazar günü saat 11:00’de Bahçecik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
AK Parti’de geçtiğimiz ay ertelenen ilçe kongrelerinden Derince ve Körfez’de kongreler bugün gerçekleşirken, Başiskele kongresi ise yarın yapılacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ertelenen Başiskele, Körfez, Derince ve Gebze ilçe kongrelerinin takvimlerini kamuoyuyla paylaşmıştı. Kongre takvimine göre Derince, Körfez ve Başiskele kongreleri önümüzdeki hafta sonu tamamlanacak.  Bu üç ilçe kongresinin ardından ise 3 Aralık tarihinde Gebze ilçe kongresi yapılacak. 

 

BAŞİSKELE’DE KONGRE YARIN

Derince’de bugün saat 11:00’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde teşkilat seçimi yapılacak. Körfez kongresi ise saat 14:00’te Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yapılacak. Körfez’de İlçe Başkan Adayı Şener Söğüt, Derince’de ise İbrahim Şirin tek listeyle kongreye katılacak. Başiskele’de İlçe Başkanı Şahin Talus yeniden tek listeyle aday olacak. Başiskele kongresi 26 Kasım Pazar günü saat 11:00’de Bahçecik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.